Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Lowepro ProTactic 450 Review door Erik Hageman

Tijdens mijn recente reis naar Noorwegen heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van de Lowepro ProTactic 450 camera rugzak. Ik had de tas bij me als handbagage tijdens de vliegreis en tijdens de fotografie wandelingen. In beide situaties ben ik erg tevreden over de ProTactic 450!

De zoektocht naar de perfecte cameratas

Eerder maakte ik gebruik van meerdere rugzakken, waarbij ik mijn fotografiespullen in verschillende losse tasjes had ingepakt. Dit was natuurlijk niet zo handig tijdens het fotograferen. Het continu moeten in- en uitpakken van deze tasjes zorgde ervoor dat ik altijd op zoek was naar een tafeltje of een andere plek waar ik dit netjes kon doen. Lastig, als je net als ik graag wandelt in onherbergzame gebieden. Voor mijn tocht door de Noorse Fjorden vond ik het daarom hoog tijd voor een nieuwe cameratas. Het werd een gloednieuwe Lowepro!

Alles in één tas

In de Lowepro ProTactic kan ik al mijn spullen eindelijk op de juiste en veilige manier opbergen. Een extra toegevoegde waarde is dat je door middel van de met klittenband bevestigde schotten de tas volledig naar wens kunt opbouwen en inrichten. Zo kun je het interieur helemaal afstemmen op de reis die je maakt en de spullen die je meeneemt.

Lowepro ProTactic 450 Review

De ProTactic 450 biedt ruimte voor een complete en uitgebreide fotografie set

Ruimte genoeg!

Er is in de ProTactic 450 voldoende ruimte voor mijn DJI Mavic Pro drone, twee camera bodies, meerdere objectieven, filters en batterijen. De zelf gecreëerde vakken omsluiten de spullen volledig, zodat er niets beweegt wanneer je onderweg bent. Daarnaast is er een ook een apart vak om je 15-inch laptop op te bergen en zijn er kleine vakjes voor allerlei andere spulletjes als sleutels, geheugenkaarten en kabeltjes. Dankzij de regenhoes zijn je spullen ook veilig als het gaan regenen.

Snelle toegang

Aan de bovenkant, de achterkant en beide zijkanten is de ProTactic voorzien van ingangen, zodat je snel en gericht toegang hebt tot je cameraspullen. Onderweg zorgt dit voor een stukje vrijheid en gemak, je kan makkelijk wisselen van objectief of een nieuwe batterij pakken, zonder de tas van je rug te hoeven halen. Zowel de schouderbanden als de band die je om je middel kunt bevestigen zorgen voor draagcomfort en balans.

Lowepro Protactic 450 Review

Het interieur van deze camerarugzak heeft snelle toegangsmogelijkheden en is volledig naar wens in te richten

Ook voor je statief

Als laatste wil ik nog een groot voordeel benoemen. Deze Lowepro rugzak biedt ook een mogelijk om je statief te bevestigen. Dit werkt erg prettig met een aantal riempjes aan de zijkant en een zakje dat de poten bij elkaar houdt. Op deze manier zit het statief niet in de weg en is het stevig bevestig aan de tas. Tijdens het reizen kun je je dus volledige focussen op de omgeving en de compositie van je foto’s, heerlijk!

Over Erik Hageman

Erik Hageman is een actieve Instagrammer en amateurfotograaf. Regelmatig gaat hij op reis naar mooie bestemmingen, waar hij tijdens zijn wandelingen de mooiste plekjes vastlegt. Het werk van Erik is te vinden op zijn website. Ook kun je hem volgen op Instagram, waar zijn foto’s een mooie toevoeging voor je feed zullen zijn!

Erik Hageman

© Erik Hageman

Geef een reactie