Distributor of high-quality imaging brands.

Insta360 One X2


Fifty-Fifty Dome GoPro 9


GorillaPod Mobile Rig


Lume Cube Panels


PolarPro Filters


Leofoto


Peli Air 1535 - betrouwbare camerakoffer voor de trouwfotograaf

Er zijn meerdere fotografie koffers & trolly’s op de markt, waarvan er een aantal ook daadwerkelijk echt goed zijn. Dit soort koffers gebruik ik dan ook graag om mijn camera-uitrusting in te vervoeren. Maar als het gaat om het vervoeren van mijn “Destination Weddings” camerakit is de Peli Air 1535 voor mij de absolute winnaar op het gebied van veiligheid.

Review: H&Y filtersysteem met magnetische grijsverloopfilters

Een grijsverloopfilter is aan de bovenkant grijs en aan de onderkant transparant. Met dit filter kun je het helderheidsverschil tussen de lichte lucht en het landschap terugbrengen waardoor zowel het landschap in de voorgrond als ook de lucht een goede dekking krijgt.

CineEye 2 Pro - het betaalbare video transmission systeem

Een wireless A/V transmitter en receiver set die geen duizenden euro’s kost, bestaat dat? Ja, dit is zeker mogelijk. Er zijn zelfs verschillende merken die dergelijke producten aanbieden. Maar je heb je natuurlijk altijd dat éne product dat stiekem toch net iets beter is dan de rest.

Peli Air 1535 Trekpak: Bescherm wat je waardeert

Elke fotograaf wil optimale bescherming voor zijn kostbare apparatuur. Dus wil je het liefste een koffer die vocht-, stof-, en schokbestendig is. En als deze dan ook nog eens een stoere buitenkant heeft en van binnen super strak georganiseerd is, dan wordt het pas echt interessant!