Distributor of high-quality imaging brands.

Insta360 One X2


Fifty-Fifty Dome GoPro 9


GorillaPod Mobile Rig


Lume Cube Panels


PolarPro Filters


Leofoto


TikToks maken - Interview met Lola Pani

Een van de beste dingen als TikTokker is dat je niet veel spullen nodig hebt om te beginnen. Het komt neer op twee items: een smartphone en goede verlichting. Verlichting? Ja, een belangrijk verschil tussen de goede en de niet-zo-goede TikToks is namelijk de belichting. Heb je een goed TikTok idee, maar je filmpje is slecht verlicht? Next!

Hoe kan een tekentablet RSI-klachten voorkomen of verhelpen?

RSI, muisarm of tenniselleboog. Allemaal termen die u wellicht kent, maar die fysiotherapeuten schalen onder de overkoepelende noemer KANS. KANS is de afkorting voor Klachten aan Arm, Nek en Schouder.

PELI AIR 1605 – De camerakoffer van een sportfotograaf

De weg van de persruimte in het stadion naar een plek achter de boarding van het voetbalveld heeft soms iets weg van een hindernisbaan. Wel zo prettig dat mijn camera’s tijdens de tocht veilig zijn opgeborgen.

Architectuurfotografie: Foto-uitrusting met G2 Geared Head

Regelmatig stelt men mij de vraag welk mijn beste objectief is. Op die vraag is mijn antwoord kort en duidelijk: mijn beste objectief is mijn statief. Daarnaast is een geared head erg handig om te hebben. Architectuur opnamen maken zonder een geared head is bijna als vissen zonder haak…