Distributor of high-quality imaging brands.

Insta360 One X2


Fifty-Fifty Dome GoPro 9


GorillaPod Mobile Rig


Lume Cube Panels


PolarPro Filters


Leofoto


Polarpro Summit Landscape filterkit gebruiken - review

We kennen PolarPro voornamelijk van hoge kwaliteit filtersystemen voor drones, maar afgelopen jaren hebben zij dit uitgebouwd met filters voor o.a. de camera. Naast de Quartzline (schroefdraad) filters heeft PolarPro nu dit nieuwe 105mm filtersysteem uitgebracht.

Het Leofoto Mr.Q carbon statief benadert perfectie

Het komt niet vaak voor maar er zijn statieven die enkel bestaan uit hoogtepunten. Perfectie is misschien wat veel gezegd, al komt het soms wel dicht in de buurt. Leofoto had al een brede collectie van uitstekende statieven, maar de statieven uit de Mr.Q-serie zijn echt een waanzinnige toevoeging aan de line-up.

Peli Air 1535 Rolkoffer - De beste case voor sportfotografie

Sportfotografen werken onder allerlei weersomstandigheden. De apparatuur moet dan goed beschermd zijn. Bij het maken van de foto’s nemen ze het liefste een zo laag mogelijk standpunt in om foto’s te maken. De Peli Air 1535 rolkoffer is uitermate geschikt om deze twee wensen te vervullen.

Lowepro Freeline - De urban camerarugzak die óók uitstekend voor forenzen is

Lowepro kennen we natuurlijk allemaal als één van de bekendste fabrikanten van cameratassen. De Freeline is net wat anders. De stof is strakker en de rugtas heeft wat meer stijl. Het is moeilijk uit te leggen, maar je ziet het als je hem ziet.