Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
Nieuw van Lowepro
Lowepro Cameratassen

Marktleider in cameratassen en camerarugzakken

In 1967 voorzag Lowepro oprichter Greg Lowe zijn rugzak als eerste van een beschermend camera-interieur. Tegenwoordig is Lowepro als merk marktleider in cameratassen en bekend onder fotografen over de hele wereld. Van tassen en cases voor je camera, tot drone rugzakken en action cam buidels. Pouches, toploaders, schoudertassen, rugzakken en zelfs trolleys: bij Lowepro vind je precies wat je zoekt. En het belangrijkste: de veiligheid van jouw apparatuur staat voorop, direct gevolgd door duurzaamheid, veelzijdigheid en optimaal draagcomfort!

Nieuw van Leofoto
Leofoto Statieven

Leofoto: De beste prijs/kwaliteitverhouding

Leofoto is een handelsmerk van Zhongshan Laitu photographic Equipment Co. Ltd, gevestigd in Guangdong. Deze onderneming is opgericht in 2014 en inmiddels is dit één van de toonaangevende gespecialiseerde fabrikanten van fotografische apparatuur in China. Het bedrijf levert hoogwaardige statieven van aluminium en carbon en statiefaccessoires zoals balhoofden, snelkoppelingen en L-plates van zeer hoge kwaliteit, en dat alles tegen een concurrerende prijs. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel als het gaat om Leofoto producten. De fabrieken, testcentra en gemotiveerde medewerkers met aandacht en enthousiasme voor hun producten staan hiervoor garant, waardoor Leofoto statieven en accessoires tot de absolute top behoren.

Nieuw van Joby
Joby GorillaPod statieven

Creatief en veelzijdig

Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs en statieven voor DSLR- of systeemcamera's.

Nieuw van Hähnel
Hahnel

Overzicht van de nieuwste Hähnel producten

Het innovatieve merk Hähnel blijft het toch al brede assortiment verder uitbreiden! Nieuw is onder andere het Captur systeem, waarmee je je flitsers op afstand draadloos kunt aansturen en ze kunt triggeren met beweging, geluid, etc. Daarnaast heeft de populaire ProCube een update gekregen.

Nieuw van Lume Cube
Lume Cube LED-verlichting

Overzicht van de nieuwste Lume Cube producten.

Lume Cube is een compleet nieuw merk in ons assortiment! Lume Cubes zijn extreem compacte, maar zeer krachtige LED-lampjes in kubusvorm met een sterkte van 1500 Lumen die gebruikt kunnen worden als flitser én videolamp voor vrijwel ieder opname-apparaat. Ook zijn er diverse accessoires verkrijgbaar voor onder andere smartphones, GoPro action cams en drones.

Nieuw van Olloclip
Olloclip

Overzicht van de nieuwste Olloclip producten.

Nieuw in ons assortiment zijn de lenzen en accessoires van Olloclip! Met de lensjes van Olloclip breid je de mogelijkheden van je iPhone uit met allerlei opties die voorheen alleen op spiegelreflexcamera's beschikbaar waren. Zo maak je met Olloclip mooie macrofoto's, biedt Olloclip je een groothoeklens of probeer eens de fisheye-lens voor breder beeld met een bolling!

Nieuw van Velbon
Velbon Statieven

Overzicht van de nieuwste Velbon producten.

Velbon blijft zijn assortiment verbeteren en uitbreiden met steeds nieuwe statieven die nog steviger of nog compacter zijn dan hun voorgangers!

Nieuw van Steiner
Steiner verrekijkers

Overzicht van de nieuwste Steiner producten.

Steiner staat bekend om zijn kijkers van hoge kwaliteit met het beste glas, de stevigste behuizing en het hoogste comfort. Omdat Steiner zich geheel focust op verrekijkers, blijft het Duitse bedrijf zijn kijkers constant ontwikkelen en vernieuwen!

Nieuw van B+W
B+W Camera filters

Overzicht van de nieuwste B+W producten.

De filters van B+W staan bekend om hun hoge kwaliteit. Door het gebruik van de nieuwste coating, de MRC nano, zijn de filters extra stevig, goed bestand tegen krassen en stoten en kan vuil niet hechten aan de filters. B+W blijft zijn filters constant ontwikkelen door de nieuwste technologieën toe te passen.

Nieuw van Nissin
Nissin Camera Flitsers

Overzicht van de nieuwste Nissin producten.

Nissin komt dit jaar onder andere met een universele receiver op de markt, die het mogelijk maakt om elke flitser voor Canon, Nikon of Sony aan te sturen met de Air 1 Commander. Ook op flitsergebied blijft Nissin uitbreiden. Zo wordt dit jaar onder andere de i60A voor alle grote cameramerken geïntroduceerd!

Nieuw van Billingham
Billingham Camera Tassen

Overzicht van de nieuwste Billingham producten.

Billingham blijft zijn assortiment ontwikkelen en uitbreiden, zonder daarbij zijn identiteit te verliezen. Zo komt Billingham steeds met nieuwe, unieke kleuren op de markt. Ook nieuw is de S-serie: een compacte tassenreeks die speciaal ontwikkeld is voor systeemcamera's. En heb je de nieuwe Billingham rugzakken al gezien?

Nieuw van Jobu Design
Jobu Design Schommelkoppen

Overzicht van de nieuwste Jobu Design producten.

Jobu Design staat bekend om zijn schommelkoppen van hoge kwaliteit. Jobu Design blijft de nieuwste technologiën toepassen en de beste materialen gebruiken om zo zijn producten door te kunnen ontwikkelen.

Nieuw van Polar Pro
PolarPro GoPro accessoires

Overzicht van de nieuwste Polar Pro producten.

Polar Pro volgt de ontwikkelingen op het gebied van action cams en drones op de voet. Zo zorgt Polar Pro ervoor dat ze filters en accessoires kunnen bieden voor de nieuwste GoPro modellen en drones. Hier vind je de nieuwste toevoegingen aan het assortiment.

Nieuw van Pro-Mounts
Pro-Mounts GoPro accessoires

Overzicht van de nieuwste Pro-Mounts producten.

Pro-Mounts biedt de handigste mounts voor GoPro’s en andere action cams. Pro-Mounts blijft zich ontwikkelen door het bieden van oplossingen om je action cam daadwerkelijk overal aan te kunnen bevestigen om onder elke hoek en in iedere situatie te kunnen filmen.

Nieuw van PGYTech
PGYTech drone/actioncam accessoires

Overzicht van de nieuwste PGYTech producten.

PGYTech

Nieuw van H&Y
H&Y magnetisch filter Systeem

Overzicht van de nieuwste H&Y producten.

H&Y