Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Photo Sport BP AW III


Mantispod


H&Y ND Filters


Accsoon CineEye 2


XP-Pen Artist 22


Leofoto Poseidon


Zo verwijder je stofdeeltjes van je camerasensor met Sensor Swab

Iedere fotograaf met meerdere lenzen in zijn of haar arsenaal heeft er ongetwijfeld ooit last van gehad; een stofdeeltje of ander vuil heeft zich op de sensor genesteld. Met de Sensor Swab Survival Kit van Photosol maak je veilig en zelfstandig je sensor op elk gewenst moment schoon.

Zes compacte fotografie ledlampen uitgelicht

Goed licht is essentieel voor het maken van een foto of video, dus soms kunnen we daar wel wat hulp bij gebruiken. Waar we vroeger afhankelijk waren van zware flitsers zijn er vandaag veel fijnere oplossingen om altijd wat extra licht bij je te hebben als je een foto of video maakt.

Is het Leofoto Poseidon carbon statief ├ęcht waterdicht?

De Leofoto Poseidon serie bestaat uit een tweetal lichtgewicht carbonfiber statieven. Leofoto claimt dat deze statieven zowel (zee)waterdicht als ook zandbestendig zijn. Als dit na mijn test inderdaad blijkt te kloppen dan zal dit statief mijn onmisbare metgezel voor al mijn fototrips worden.

Kun je een Leofoto monopod gebruiken voor landschapsfotografie?

Een statief is een onderdeel van de, vaak volle, tas van de landschapsfotograaf. Maar wat als je geen statief bij de hand hebt, kan je dan ook een monopod gebruiken in plaats van een statief? Om deze vraag te beantwoorden ben ik op pad geweest met de Leofoto MP-326C monopod.

Photo Days Het Fotosalon

22 oktober - 24 oktober
10:00 - 18:00
Gedurende Photo Days zijn wij aanwezig in Brussels Expo met onze stand waarin we vooral de mooiste statieven van Leofoto zullen laten zien. Ook nemen wij nog diverse andere merken mee. Photo Days is een beurs die interessant is voor zowel enthousiaste hobbyfotografen, fotoprofessionals en fotoretail.

Montier Festival Photo

18 november - 21 november
08:00 - 17:00
This festival has quickly become a must-attend event for both amateur and professional photographers as well as nature lovers and the general public. Every year, key figures from different fields are invited to be patrons of the festival.