Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Captur Afstandbedieningen


Slingshot SL 250 AW III


Insta360 One R


Vuze 3D Camera


Steiner Verrekijkers


Leofoto


Uitgelichte blog posts

Hoe kan ik met mijn smartphone mooie macrofoto’s maken?

Om de kleine wereld vast te leggen met je telefoon gebruik je een macrolens van Olloclip voor. Niet iedereen heeft de beschikking over de nieuwste smartphones, dus misschien wil je weten hoe de kwaliteit is van macrofoto’s die gemaakt zijn met een iets oudere smartphone. Bekijk de fotovoorbeelden.

Een stabiele en stevige basis voor astrofotografie begint met een goed statief

Er is één onderwerp dat overal ter wereld gefotografeerd kan worden: onze nachtelijke hemel. En op de een of andere manier heeft het kijken naar de sterren, de maan en de planeten op zijn minst een virtueel reiskarakter. Bij astrofotografie is een stabiel statief noodzakelijk, maar welk statief is geschikt en kun je makkelijk meenemen op reizen naar afgelegen plekken?

De ideale lichte camerarugzak voor wandelingen in de natuur

Al tientallen jaren maak ik tijdens mijn fototrips gebruik van Lowepro fotorugzakken. Mijn fotografische dag invulling en mijn foto-objecten bepalen welke fotorugzak ik meeneem. Een goede afstemming van apparatuur en gewicht bij wandelingen is essentieel!

De beste accessoires voor de Sony Vlog camera ZV-1

De Sony Vlog camera ZV-1 is een compacte en krachtige camera speciaal voor vloggers en content creators. Hij is er vooral op gericht om de vlogger bezig te laten zijn met het opnemen van content en niet met het instellen van de camera. Met enkele vlog accessoires kun je die workflow nog verder verbeteren en de opnames perfectioneren.