Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Have Fun. Create.

Digitale content kent geen grenzen,
de wereld is je publiek.

Insta360 One X2


Fifty-Fifty Dome GoPro 9


GorillaPod Mobile Rig


Lume Cube Panels


PolarPro Filters


Leofoto


Leofoto's perfecte panorama accessoires

Rondlopen met dure foto apparatuur en een goedkoop statief, zelf heb ik ook het jaren gedaan. Tot een moment dat ik het statief simpelweg niet meer wilde meenemen. Het statief was te groot en zwaar, en werkte daardoor niet prettig. En dat was eigenlijk best zonde, want je foto’s worden gewoon beter als je een statief gebruikt.

Billingham Rucksack 25 - Stijlvol op locatie

Een mooie foto vertelt een verhaal. De fotograaf wil een uniek beeld neerzetten. Om zo’n foto te maken heb je kennis van techniek, de juiste lichtinval, creativiteit en liefde voor fotografie nodig. Zo is het ook bij de Billingham rugtas.

Waarom en wanneer gebruik je een L-Bracket?

De afgelopen periode was dit het L-bracket (LPS-A7R4) voor mijn Sony A7R4. De afgelopen weken heb ik deze bracket gebruikt en dit inspireerde mij om over het gebruik van L-brackets van Leofoto te schrijven.

Lowepro Flipside III - de beste outdoor camerarugzak van 2021?

Hoe doen ze dat toch bij Lowepro? Die tassen steeds weer zo weten te vernieuwen dat je likkebaardend kijkt naar de volgende generatie die ze lanceren. Waar de Flipside II nog echt leek op een typische outdoor camerarugzak, ziet de Flipside III er heerlijk strak en trendy uit.