Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Accsoon CineEye 2 Pro - Wireless Video Transmitter en receiver

  De CineEye 2 Pro van Accsoon bestaat uit een krachtige Transmitter en uitstekende Receiver. De transmitter verzendt het videobeeld via een 2.4GHz+5GHz WiFI Dual-Band verbinding naar de receiver. Deze verbinding kan een afstand van 350m overbruggen en heeft slechts een maximale vertraging van 0.06s. De receiver streamt het videobeeld en audio naar één tot maximaal vier externe apparaten zoals een smartphone of tablet. Op deze manier kun je van elk mobiel apparaat een draadloze HD-monitor maken. De betrokken partijen kunnen zo op een kleine afstand smartphone of tablet de opnames meekijken, terwijl de cameraman ongestoord zijn werk kan doen.


  Meer informatie
 2. Accsoon CineEye VideoTransmitter via 5Ghz Wifi-verbinding

  De CineEye van Accsoon is een compacte wireless video transmitter die videobeeld rechtstreeks streamt naar externe apparaten zoals een smartphone of tablet. Op deze manier kun je van elk mobiel apparaat een draadloze HD-monitor maken. De betrokken partijen kunnen zo op een kleine afstand smartphone of tablet de opnames meekijken, terwijl de cameraman ongestoord zijn werk kan doen.


  Meer informatie
 3. Accsoon CineEye Air Video Transmitter via 5Ghz Wifi-verbinding

  De CineEye Air van Accsoon is een compacte wireless video transmitter die videobeeld rechtstreeks streamt naar externe apparaten zoals een smartphone of tablet. Op deze manier kun je van elk mobiel apparaat een draadloze HD-monitor maken. De betrokken partijen kunnen zo op een kleine afstand smartphone of tablet de opnames meekijken, terwijl de cameraman ongestoord zijn werk kan doen.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel