Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Accsoon CineEye 2 Pro - Wireless Video Transmitter en receiver

  De CineEye 2 Pro van Accsoon bestaat uit een krachtige Transmitter en uitstekende Receiver. De transmitter verzendt het videobeeld via een 2.4GHz+5GHz WiFI Dual-Band verbinding naar de receiver. Deze verbinding kan een afstand van 350m overbruggen en heeft slechts een maximale vertraging van 0.06s. Op de receiver sluit je een externe monitor aan om het videobeeld met audio te kunnen bekijken. Er kunnen maximaal 4 apparaten worden aangesloten op één transmitter. Het is ook mogelijk om met de transmitter een rechtstreeks signaal te versturen naar maximaal vier apparaten zoals een smartphone of tablet. Het streamen naar mobiele apparaten heeft een kleiner bereik doordat enkel de 5Ghz wordt gebruikt.


  Meer informatie
 2. Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter incl. HL-XL581 accu

  De compacte CineEye 2 Wireless Video Transmitter van Accsoon streamt rechtstreeks videobeeld met audio naar externe apparaten zoals een smartphone of tablet. Met deze transmitter maak je van elk mobiel apparaat een draadloze HD-monitor. Betrokken partijen kunnen zo op een kleine afstand met hun eigen smartphone of tablet met de opnames meekijken. In deze set zit ook de Hähnel HL-XL581 accu (Sony NP-F570), met een capaciteit van 2500mAh.


  Meer informatie
 3. Accsoon CineEye VideoTransmitter via 5Ghz Wifi-verbinding

  De CineEye van Accsoon is een compacte wireless video transmitter die videobeeld rechtstreeks streamt naar externe apparaten zoals een smartphone of tablet. Op deze manier kun je van elk mobiel apparaat een draadloze HD-monitor maken. De betrokken partijen kunnen zo op een kleine afstand smartphone of tablet de opnames meekijken, terwijl de cameraman ongestoord zijn werk kan doen.


  Meer informatie
 4. Accsoon CineEye Air Video Transmitter via 5Ghz Wifi-verbinding

  De CineEye Air van Accsoon is een compacte wireless video transmitter die videobeeld rechtstreeks streamt naar externe apparaten zoals een smartphone of tablet. Op deze manier kun je van elk mobiel apparaat een draadloze HD-monitor maken. De betrokken partijen kunnen zo op een kleine afstand smartphone of tablet de opnames meekijken, terwijl de cameraman ongestoord zijn werk kan doen.


  Meer informatie
 5. Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter via 5Ghz WiFi

  De compacte CineEye 2 Wireless Video Transmitter van Accsoon streamt rechtstreeks videobeeld met audio naar externe apparaten zoals een smartphone of tablet. Met deze transmitter maak je van elk mobiel apparaat een draadloze HD-monitor. Betrokken partijen kunnen zo op een kleine afstand met hun eigen smartphone of tablet met de opnames meekijken.


  Meer informatie

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel