Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
B+W Camera filters

Het assortiment van B+W bevat een brede keuze van vele verschillende soorten objectief-filters in een groot aantal filtermaten. De verschillende lensfilters zoals grijs of ND-filters, polarisatiefilters en UV filters zijn van de beste kwaliteit en uitstekend geschikt voor het alledaags gebruik van iedere fotograaf.

Grijs/ND Filters


010/UV Filters


Polarisatie


Close-up


Vario ND


Infrarood


B+W: Filters uit de optische hoofdklasse

B+W: Camera filters uit de optische hoofdklasse!

De filters van B+W behoren tot de absolute optische topklasse. Het assortiment bevat een brede keuze van vele verschillende soorten filters in een groot aantal filtermaten. Zo zijn er B+W filters beschikbaar voor objectieven van spiegelreflex- en systeemcamera’s met een diameter van 39mm tot 105mm. De meest voorkomende filters zoals UV filters, Grijsfilters (ND-filters) en polarisatiefilters (CPOL) zijn van de beste kwaliteit en uitstekend geschikt voor het alledaags gebruik van iedere fotograaf. Ook heeft B+W Close-up voorzetlenzen die een goed alternatief zijn voor een macrolens. Daarnaast heeft B+W ook Variabele ND filters in verschillende gradaties voor het gebruik bij het opnemen van video. Degreef & Partner is de officiele distributeur van B+W in Nederland.

B+W Camera filters:

  • UV filters
  • Grijsfilters
  • ND-Filters
  • Polarisatiefilters
  • Close-up voorzetlenzen
  • Variabele ND filters
Uitgelichte blogs

Hoe gebruik je een polarisatiefilter voor architectuurfotografie?

Hoe zet je de eigenschappen van een polarisatiefilter in bij architectuurfotografie? Naast dat je meer contrast in je foto krijgt kun je ook reflecties en spiegelingen corrigeren. Dit kan zowel binnen als buiten in je voordeel werken.

Deze 3 lensfilters kun je niet vervangen door Photoshop

Waarom zou je een filter op je lens gebruiken als je met Photoshop ook het gewenste effect kunt bereiken? Je denkt misschien inderdaad dat de aanschaf van filters een onnodige uitgave is. Toch blijkt dat in de praktijk wat anders uit te pakken.

Het Polarisatiefilter hoe werkt het? De oplossing voor prachtige foto’s zonder reflecties.

We kunnen ons verbazen over de prachtige kleurenfoto’s die natuur- en landschapsfotografen ons voorschotelen: we zien die volle blauwe luchten boven een helgeel bloemenveld, de sprankelende bergfoto’s, de kleurenschoonheid van de Grand Canyon…

B+W XS-Pro filters in landschapsfotografie - Vincent Croce

In de donkere dagen voor kerst testte landschaps- en reisfotograaf Vincent Croce diverse topfilters uit de B+W productlijn: de Vario MRC Nano XS-Pro en de Circular Polarizer HTC MRC Nano XS-Pro Digital.