Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 18 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. B+W Service Cleaning Kit

  Met de B+W Service Cleaning Kit heb je alle benodigdheden om jouw lenzen en filters in topconditie te houden. Naast het reinigen van je lenzen en filters, is deze reinigingsset ook geschikt voor het schoonmaken en onderhouden van bijvoorbeeld verrekijkers. Deze kit bevat een Lens Cleaner spray 50 ml, een Pro Optic microvezeldoekje, een Cyber Clean schoonmaakgel, een filter wrench ø 86 mm, een blaasbalg en een kwast met magneet. De accessoires zitten in een B+W buidel en worden geleverd in een zwarte koker.


  Meer informatie
 2. B+W Filter Wrench - 82mm

  De B+W Filter Wrench heeft een diameter van 82 mm. Met de Filter Wrench haal je een filter van het objectief zonder vingerdrukken op het glas achter te laten. Hij heeft een roodkleurige zijde van rubber die tegen het filter drukt om het filter los te draaien.


  Meer informatie
 3. B+W Filtermapje voor 4 filters

  De B+W filtermapje biedt een luxe oplossing om je waardevolle filters op te bergen. Dit uitklapbare filteretui heeft ruimte voor 4 filters met een maximale diameter van 77 mm. Het filtermapje is vervaardigd van echt leer en heeft een zachte binnenkant om krassen op de filters te voorkomen. Verder is hij mooi afgewerkt en om hem te sluiten heeft hij een praktische magnetische sluiting.


  Meer informatie
 4. B+W Desi Wipes desinfectie doekjes voor smartphone en tablet

  De B+W Desi Wipes zijn desinfecterende schoonmaakdoekjes om bacteriën van je telefoon, tablet of camera te verwijderen. De doekjes verwijderen ook sporen van virussen en schimmels die leven op de oppervlakken van je telefoon of tablet.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 18 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel