Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 17 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. B+W Filter Wrench - 82mm

  De B+W Filter Wrench heeft een diameter van 82 mm. Met de Filter Wrench haal je een filter van het objectief zonder vingerdrukken op het glas achter te laten. Hij heeft een roodkleurige zijde van rubber die tegen het filter drukt om het filter los te draaien.


  Meer informatie
 2. B+W Filtermapje voor 4 filters

  De B+W filtermapje biedt een luxe oplossing om je waardevolle filters op te bergen. Dit uitklapbare filteretui heeft ruimte voor 4 filters met een maximale diameter van 77 mm. Het filtermapje is vervaardigd van echt leer en heeft een zachte binnenkant om krassen op de filters te voorkomen. Verder is hij mooi afgewerkt en om hem te sluiten heeft hij een praktische magnetische sluiting.


  Meer informatie
 3. B+W Desi Wipes desinfectie doekjes voor smartphone en tablet

  De B+W Desi Wipes zijn desinfecterende schoonmaakdoekjes om bacteriën van je telefoon, tablet of camera te verwijderen. De doekjes verwijderen ook sporen van virussen en schimmels die leven op de oppervlakken van je telefoon of tablet.


  Meer informatie
 4. B+W Verloopring 1G 77-58

  Met een B+W verloopring of adaptering is het mogelijk om grotere maten filters op een objectief met een kleinere maat frontlens te gebruiken. Deze zogenaamde stepping ringen zijn ideaal als je meerdere formaten objectieven hebt, maar niet voor ieder objectief een complete set filters wilt aanschaffen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 17 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel