Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. B+W Infrarood filter 092

  Het B+W 092 infrarood filter blokkeert het zichtbare licht spectrum tot ongeveer 650 nm. Voor het gebruik van dit filter voor infrarood fotografie is een statief en een geschikte camera een vereiste.


  Meer informatie
 2. B+W Infrarood filter 093

  Het B+W 093 infrarood filter blokkeert alle zichtbare licht, is daarom volledig zwart en maakt, in tegenstelling tot het 092 IR filter, opnamen in het zuivere infrarood gebied mogelijk, zonder het zichtbare rood. Voor het gebruik van dit filter voor infrarood fotografie is een statief en een geschikte camera een vereiste.


  Meer informatie
 3. B+W UV-Infrarood sper 486 MRC Filter

  Het B+W UV-Infrarood sper 486 MRC Filter wordt vooral voor digitale- en videocamera’s met CCD-sensoren zonder geïntegreerd IR-beschermfilter (Hot Mirror) gebruikt, daar door de IR-gevoeligheid van de CCD’s anders kleurverschuiving en onscherpte optreedt.


  Meer informatie
 4. B+W Infrarood filter 093 - 82mm

  Het B+W 093 infrarood filter (093-SH-B-B-BW-82) blokkeert al het zichtbare licht. Het filter is daarom volledig zwart en maakt in tegenstelling tot het 092 IR filter opnamen in het zuivere infrarood gebied mogelijk, zonder het zichtbare rood. Gebruik je dit filter voor infrarood fotografie, dan is een statief en een geschikte camera noodzakelijk.


  Meer informatie
 5. B+W Infrarood filter 093 - 86mm

  Het B+W 093 infrarood filter (093-SH-B-B-BW-86) blokkeert al het zichtbare licht. Het filter is daarom volledig zwart en maakt in tegenstelling tot het 092 IR filter opnamen in het zuivere infrarood gebied mogelijk, zonder het zichtbare rood. Gebruik je dit filter voor infrarood fotografie, dan is een statief en een geschikte camera noodzakelijk.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel