Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. B+W Creative Starter Kit Filterset 82mm

  In de B+W Creatieve Starter Kit zitten drie filters in een mooi afgewerkte vilten buidel. De set bevat de volgende filters: de F-PRO 010 UV-Haze filter MRC, de F-PRO Circulair polarisatiefilter MRC en de XS-PRO ND 0.9 MRC nano. Dit zijn de drie meest gebruikte filters door fotografen. De filters zijn geschikt voor een lens met een diameter van 82 mm.


  Meer informatie
 2. B+W Creative Starter Kit Filterset 37mm

  In de B+W Creatieve Starter Kit zitten drie filters in een mooi afgewerkte vilten buidel. De set bevat de volgende filters: de F-PRO 010 UV-Haze filter MRC, de F-PRO Circulair polarisatiefilter MRC en de XS-PRO ND 0.9 MRC nano. Dit zijn de drie meest gebruikte filters door fotografen. De filters zijn geschikt voor een lens met een diameter van 37 mm.


  Meer informatie
 3. B+W Creative Starter Kit Filterset 39mm

  In de B+W Creatieve Starter Kit zitten drie filters in een mooi afgewerkte vilten buidel. De set bevat de volgende filters: de F-PRO 010 UV-Haze filter MRC, de F-PRO Circulair polarisatiefilter MRC en de XS-PRO ND 0.9 MRC nano. Dit zijn de drie meest gebruikte filters door fotografen. De filters zijn geschikt voor een lens met een diameter van 39 mm.


  Meer informatie
 4. B+W Creative Starter Kit Filterset 40,5 mm

  In de B+W Creatieve Starter Kit zitten drie filters in een mooi afgewerkte vilten buidel. De set bevat de volgende filters: de F-PRO 010 UV-Haze filter MRC, de F-PRO Circulair polarisatiefilter MRC en de XS-PRO ND 0.9 MRC nano. Dit zijn de drie meest gebruikte filters door fotografen. De filters zijn geschikt voor een lens met een diameter van 40,5 mm.


  Meer informatie
 5. B+W Creative Starter Kit Filterset 43mm

  In de B+W Creatieve Starter Kit zitten drie filters in een mooi afgewerkte vilten buidel. De set bevat de volgende filters: de F-PRO 010 UV-Haze filter MRC, de F-PRO Circulair polarisatiefilter MRC en de XS-PRO ND 0.9 MRC nano. Dit zijn de drie meest gebruikte filters door fotografen. De filters zijn geschikt voor een lens met een diameter van 43 mm.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel