Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
Billingham Cameratassen

Het familiebedrijf M. Billingham & Co is sinds 1973 een familiebedrijf, gelegen in de heuvels van Old Hill in Engeland. Kenmerkend is het unieke en chique uiterlijk, maar dat is zeker niet het enige wat de tassen zo bijzonder maakt. De bescherming van camera-apparatuur en de kwaliteit van de materialen en de afwerking vinden ze bij Billingham misschien nog wel belangrijker.

Galbin Serie


Hadley Serie


Schoudertassen


Rugzakken


Pockets


Accessoires


Billingham Cameratassen

Billingham: Niet zomaar een cameratas

Het familiebedrijf M. Billingham & Co is sinds 1973 een familiebedrijf, gelegen in de heuvels van Old Hill in Engeland. In de Billingham fabriek werken allerlei getalenteerde en gepassioneerde vaklui dagelijks aan de mooie tassen, die bij fotografen en liefhebbers vanaf het begin al een bijzondere status hebben verdiend. Kenmerkend is het unieke en chique uiterlijk, maar dat is zeker niet het enige wat de tassen zo bijzonder maakt. De bescherming van camera-apparatuur en de kwaliteit van de materialen en de afwerking vinden ze bij Billingham misschien nog wel belangrijker. Deze cameratassen, die volledig in Engeland ontworpen en ontwikkeld worden, vertegenwoordigen het typische Engelse oog voor detail.

Billingham Rucksack 25 - Stijlvol op locatie

Een mooie foto vertelt een verhaal. De fotograaf wil een uniek beeld neerzetten. Om zo’n foto te maken heb je kennis van techniek, de juiste lichtinval, creativiteit en liefde voor fotografie nodig. Zo is het ook bij de Billingham rugtas.

Het unieke van een Billingham

Er zijn van die producten die gelijk goed voelen als je ze voor het eerst in de handen krijgt. Daarmee bedoel ik dat je voelt dat de kwaliteit goed is. Dat had ik met de Billingham tassen.

Billingham Hadley Pro 2020 reviews: heel goed wordt nóg beter

De verwachtingen waren hooggespannen voor de langverwachte opvolger van Billinghams meest verkochte cameratas ooit. De Billingham Hadley Pro 2020 reviews laten zien dat deze cameratas niet teleurstelt. We geven in vogelvlucht een overzicht van de Billingham Hadley Pro 2020 reviews.

5 keer: Daarom kies je voor een Billingham fototas!

Op zoek naar de perfecte cameratas? Billingham is het overwegen waard! Waarom? We geven je 5 redenen. Billingham luistert naar gebruikers. En dat merk je.