Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Billingham Key Fob tan

  De Billingham Key Fob sleutelhanger is ontworpen om bij uw Billingham cameratas te passen. Deze degelijke en van oersterk leder gemaakte sleutelring is leverbaar in de kleur lichtbruin met een messing ring en een messing Clogg Ball. Met deze handige sleutelhanger bevestigt u dankzij het bekende Billingham Quick Release systeem razendsnel uw sleutelbos aan een Billingham cameratas of aan een fotovest.


  Meer informatie
 2. Billingham Shoulder Pad SP 10

  De Billingham Shoulder Pad SP10 is gemaakt van hoogwaardig leder en verdeelt het draaggewicht van je fototas gelijkmatig over je schouder. We weten allemaal hoe zwaar een cameratas vol fotoapparatuur kan worden tijdens een dag fotograferen. Daarom heeft Billingham een schouderstuk ontworpen dat het dragen van een zware fototas een stuk aangenamer maakt.


  Meer informatie
 3. Billingham Shoulder Pad SP 15 Tan

  De Billingham Shoulder Pad SP15 is gemaakt van hoogwaardig leder en verdeelt het draaggewicht van je fototas gelijkmatig over je schouder. We weten allemaal hoe zwaar een cameratas vol fotoapparatuur kan worden tijdens een dag fotograferen. Daarom heeft Billingham een schouderstuk ontworpen dat het dragen van een zware fototas een stuk aangenamer maakt.


  Meer informatie
 4. Billingham Waist Strap + Attachment Koppelstuk

  De Billingham Waist Strap Attachment zorgt voor het stabiel dragen van uw Billingham cameratas als u over ruig terrein loopt. Maar uiteraard is het ook een prettige manier om de tas dicht bij uw lichaam te houden als u door de stad wandelt. Deze sterke heupriem is gemaakt van boordband van de kwaliteit die u van Billingham gewend bent en de riem is afgewerkt met hoogwaardige lederen bevestigingslussen en een messing gesp.


  Meer informatie
 5. Billingham Shoulder Pad SP 40

  We weten allemaal hoe zwaar een cameratas vol fotoapparatuur kan worden tijdens een dag fotograferen. Daarom heeft Billingham een schouderstuk ontworpen dat het dragen van een zware fototas een stuk aangenamer maakt. Deze Shoulder pad SP40 is gemaakt van leer en verdeelt het draaggewicht gelijkmatig over uw schouder.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel