Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 10 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Billingham Side Pocket 550 khaki/tan

  De Billingham 550 tas was de eerste cameratas die Billingham ooit in productie nam. Het is nog steeds één van de grootste tassen uit het Billingham gamma, en daarom nog steeds even populair. Maar soms heb je toch nog een beetje extra ruimte nodig. Daarom zijn er Side Pockets verkrijgbaar die je eenvoudig aan je grote Billingham tas kunt klikken. Uiteraard zijn ze gemaakt van hetzelfde khaki canvas als de grote tas, en afgewerkt met lichtbruin Top Grain leer.


  Meer informatie
 2. Billingham AVEA 3 Pocket

  De Billingham AVEA 3 is een snelle en eenvoudige manier om de capaciteit van uw fototas uit te breiden. Een eenvoudige klep met drukker en leren riem sluit het tasje af. Om vuil tegen te gaan is bovendien een rijgkoord aangebracht. Het ripstop nylon interieur zorgt ervoor dat uw apparatuur beschermd wordt tegen krassen. Aan de achterkant zijn twee banden met een drukker aangebracht waarmee u de AVEA kunt bevestigen aan een Billingham cameratas.


  Meer informatie
 3. Billingham AVEA 5 Pocket

  De Billingham AVEA 5 Pockets zijn een snelle en eenvoudige manier om de capaciteit van uw Billingham fototas uit te breiden. Een eenvoudige klep met drukker en leren riem sluit het pocket-tasje af. Om vuil tegen te gaan is bovendien een rijgkoord aangebracht. Het ripstop nylon interieur zorgt ervoor dat uw apparatuur beschermd wordt tegen krassen. Aan de achterkant zijn twee banden met een drukker aangebracht waarmee u de AVEA kunt bevestigen aan een Billingham cameratas.


  Meer informatie
 4. Billingham Delta Pocket

  De Billingham Delta Pocket is een snelle en simpele manier om de capaciteit van uw fototas uit te breiden. De Delta Pocket is gepolsterd en heeft een ruime klep met twee drukkers om het tasje af te sluiten. Een rijgkoord zorgt voor extra bescherming tegen de elementen en het ripstop nylon interieur zorgt ervoor dat uw apparatuur beschermd wordt tegen krassen. Aan de achterkant is een riem met een drukker aangebracht waarmee u de Delta Pocket kunt bevestigen aan een Delta-compatible Billingham cameratas.


  Meer informatie
 5. Billingham Galbin 8 Verrekijkertas

  De Billingham Galbin serie is speciaal ontworpen voor 8x32 en 8x42 verrekijkers. Deze opbergtassen zijn ontwikkeld met optimale precisie om je kostbare kijker perfect te beschermen. Elke case is gemaakt van de hoogwaardige Billingham materialen en de binnenzijde is voorzien van een zachte en stevige schuimlaag. Voeg daar een stevige, afneembare schouderriem en een veilige QRS sluiting aan toe en je bent verzekerd van een comfortabele en stijlvolle tas voor je verrekijker!


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 10 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel