Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Billingham 225 Cameratas

  De Billingham 225 cameratas is het instapmodel in de populairste reeks fototassen van Billingham. De cameratassen in de 5-Serie zijn onmiskenbaar Billingham: klassiek, met een doordacht design en van handgemaakte kwaliteit. De 225 heeft een inhoud van 7 liter en is geschikt voor een kleine, professionele foto-uitrusting. De Billingham 225 cameratas is gemaakt van canvas en is afgewerkt met leer.

  Mich Buschman (fotograaf): De Billingham 225 is de ultieme schoudertas voor fotografen; voor mij dé tas!


  Meer informatie
 2. Billingham 335 Cameratas

  De Billingham 335 cameratas staat met 10 liter inhoud boven instapmodel 225 in de populairste reeks fototassen van Billingham. De cameratassen in de 5-Serie zijn onmiskenbaar Billingham: klassiek, met een doordacht design en van handgemaakte kwaliteit. De 335 is geschikt voor een professionele foto-uitrusting met meerdere camerabody's. De Billingham 335 cameratas is gemaakt van canvas en is afgewerkt met leer.


  Meer informatie
 3. Billingham 445 Cameratas

  Met de klassieke Billingham 445 fototas hebt u een onmiskenbare klassieker in handen uit de populairste reeks fototassen van Billingham. De cameratassen in de 5-Serie hebben een doordacht design en zijn van handgemaakte kwaliteit. De zeer ruime 445 heeft een inhoud van maar liefst 14 liter en is geschikt voor een uitgebreide professionele foto-uitrusting. De Billingham 445 cameratas is gemaakt van canvas en is afgewerkt met leer.


  Meer informatie
 4. Billingham 555 Cameratas

  De zeer ruime Billingham 555 cameratas is de grootste in de populaire 5-Serie fototassen van Billingham. Alle cameratassen in deze tassenlijn zijn onmiskenbaar Billingham: klassiek, met een doordacht design en van handgemaakte kwaliteit. De 555 heeft een bijzonder comfortabele inhoud van maar liefst 16 liter en is geschikt voor een uitgebreide professionele foto-uitrusting. De Billingham 555 cameratas is gemaakt van canvas en is afgewerkt met leer.


  Meer informatie

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel