Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Billingham Hadley Digital Cameratas

  De Billingham Hadley Digital is de kleinste fototas uit de Hadley-serie. Deze bijzondere cameratas verenigt gemak met compactheid. De Hadley Digital is uiteraard net zo degelijk als de overige Billingham cameratassen. De Hadley Digital is leverbaar in meerdere kleurencombinaties. De Hadley Digital is gemaakt van canvas en leer.


  Meer informatie
 2. Billingham Hadley Small Cameratas

  De Billingham Hadley Small is de grote broer van de Digital. Deze aantrekkelijke cameratas verenigt de degelijkheid van de Billingham cameratassen met compactheid. De Hadley Small is geschikt voor een compacte cameraset bestaande uit een CSC of DSLR-camera met standaardobjectief en een extra objectief of flitser. Deze cameratas heeft een uitneembare insert.


  Meer informatie
 3. Billingham Hadley Large Cameratas

  De Billingham Hadley Large is de op een na grootste fototas uit de Hadley-serie. Deze ruime cameratas met een inhoud van maar liefst 8 liter verenigt het gebruiksgemak en de relatieve compactheid van een Hadley met de professionele kwaliteiten van de 550 en de 7-serie. De Hadley Large is gemaakt van canvas of FibreNyte en afgewerkt met Top Grain leer. Deze fototas beschikt over een handige uitneembare insert en is uit te breiden met extra accessoires


  Meer informatie
 4. Billingham Hadley Pro Cameratas

  De Billingham Hadley Pro is een echte allround fototas. Deze bijzondere cameratas verenigt de compactheid van een Hadley met de professionele kwaliteiten van de grotere Billingham fototassen. Met zijn 6 liter inhoud is deze cameratas geschikt voor een kleine dslr-uitrusting of een compacte systeemcamera zoals de Canon EOS R of Nikon Z6 en Z7 camera's met meerdere objectieven. Maar u kunt er ook een middenformaat camera in kwijt.


  Meer informatie
 5. Billingham Hadley One Cameratas

  De Billingham Hadley One fototas combineert het beste van twee werelden: volop opbergruimte binnenin en compactheid van buiten. De Billingham Hadley One is wat groter dan de Hadley Pro en verenigt bescheiden afmetingen met de professionele kwaliteiten van de grotere Billingham fototassen en is daarmee een echte allround fototas. Deze bijzondere cameratas met zijn 8,75 liter inhoud is geschikt voor een kleine dslr-uitrusting of een compacte systeemcamera met meerdere objectieven. Bovendien is er ruimte voor een 13-inch laptop.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

Verwante Youtube Videos


Billingham Hadley Small Pro Cameratas


Billingham Hadley Small Pro Cameratas