Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Billingham S2 Systeemcamera Tas

  De Billingham S2 cameratas is de kleinste tas uit de S-serie. Zijn kleine formaat maakt deze fototas perfect voor fotografen die graag reizen met enkel een kleine systeemcamera, Four Thirds of andere kleinere camera met een aantal kleine lenzen. Echter, zoals elke Billingham tas heeft de S2 een aantal eigenschappen die hem perfect maken voor serieuze fotografen.


  Meer informatie
 2. Billingham S3 Systeemcamera Tas

  De Billingham S3 cameratas is de middelste tas uit de S-serie. Doordat de tas niet al te groot is, is het een zeer flexibele fototas. Je kunt in de Billingham S3 een systeemcamera kwijt, samen met enkele lenzen en een flitser, maar de tas is ook geschikt voor het vervoeren van een dslr-camera met enkele accessoires.


  Meer informatie
 3. Billingham S4 Systeemcamera Tas

  De Billingham S4 cameratas is de grootste tas uit de S-serie, maar is nog steeds compact. De tas is ontworpen voor het vervoeren van een redelijke hoeveelheid apparatuur, maar geen complete professionele uitrusting. Zo past er bijvoorbeeld een systeemcamera in samen met een gemiddelde dslr-camera en is er dan nog ruimte over voor een aantal lenzen van gemiddeld formaat. Ook kun je de tas gebruiken om je systeemcamera met een wat groter aantal lenzen, flitsers en andere accessoires in te vervoeren.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel