Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Billingham Stowaway Compact

  De Billingham Stowaway Compact is een allround opbergtas die gebruikt kan worden als fototas, opbergtas of extra bergruimte. De middelste Stowaway is de Compact, welke is ontwikkeld om allerlei kleine zaken handig bij elkaar op te bergen, zoals vliegtickets, een paspoort of een mobiele telefoon, zodat u deze zaken altijd bij de hand hebt! Bovendien is dit kleine fototasje geschikt om een forse compactcamera in mee te nemen.


  Meer informatie
 2. Billingham Stowaway Airline

  De Billingham Stowaway Airline is de kleinste cameratas uit de Stowaway serie. Dit is een allround opbergtasje dat gebruikt kan worden als fototas, opbergtas of extra bergruimte. De Stowaway Airline is een praktisch en compact tasje om op reis bijvoorbeeld vliegtickets, een paspoort, een mobiele telefoon en allerlei andere kleine spullen in op te bergen. Bovendien is dit kleine fototasje geschikt om een stevige compactcamera in mee te nemen, of een compacte systeemcamera.


  Meer informatie
 3. Billingham Stowaway Pola

  De Billingham Stowaways zijn allrounders die gebruikt kunnen worden als fototas, opbergtas of extra bergruimte. De grootste Stowaway is de Pola, die is ontwikkeld om op reis bijvoorbeeld vliegtickets, een paspoort, een mobiele telefoon en allerlei andere kleine spullen in op te bergen, zodat u ze altijd bij de hand hebt. Bovendien is dit kleine fototasje geschikt om een volwassen compactcamera of een kleine systeemcamera in mee te nemen.


  Meer informatie
 4. Billingham Stowaway Pola

  De Billingham Stowaways zijn allrounders die gebruikt kunnen worden als fototas, opbergtas of extra bergruimte. De grootste Stowaway is de Pola. De Pola is een praktisch en compact tasje om op reis bijvoorbeeld vliegtickets, een paspoort, een mobiele telefoon en allerlei andere kleine spullen in op te bergen, zodat u ze altijd bij de hand hebt en niet kwijtraakt. Bovendien is dit kleine fototasje geschikt om een volwassen compactcamera of een kleine systeemcamera in mee te nemen.


  Meer informatie

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel