Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Een 1500 lumen LED-lichtkubus voor de compacte allround camerakit

Licht is dan ook niet voor niets het belangrijkste ingrediënt bij het maken van een goede video of foto. Een beetje hulp is op dat moment meer dan welkom en bij voorkeur in een handzaam pakket, zeker als je veel onderweg bent.

De beste accessoires voor de Canon EOS R5/R6 systeemcamera

De Canon EOS R5 is een high-end systeemcamera uit de EOS-serie van Canon. Voor zo’n geweldige camera ben je natuurlijk op zoek naar minstens even geweldige accessoires. We hebben de 3 beste Canon EOS R5 accessoires voor je geselecteerd.

Steiner verrekijkers: voor elk doel de perfecte kijker

Een verrekijker koop je niet zomaar. Althans, je zou een verrekijker niet zomaar moeten kopen. Voor elk doel is er een verrekijker.

Hoe kan ik met mijn smartphone mooie macrofoto’s maken?

Om de kleine wereld vast te leggen met je telefoon gebruik je een macrolens van Olloclip voor. Niet iedereen heeft de beschikking over de nieuwste smartphones, dus misschien wil je weten hoe de kwaliteit is van macrofoto’s die gemaakt zijn met een iets oudere smartphone. Bekijk de fotovoorbeelden.

Een stabiele en stevige basis voor astrofotografie begint met een goed statief

Er is één onderwerp dat overal ter wereld gefotografeerd kan worden: onze nachtelijke hemel. En op de een of andere manier heeft het kijken naar de sterren, de maan en de planeten op zijn minst een virtueel reiskarakter. Bij astrofotografie is een stabiel statief noodzakelijk, maar welk statief is geschikt en kun je makkelijk meenemen op reizen naar afgelegen plekken?

De ideale lichte camerarugzak voor wandelingen in de natuur

Al tientallen jaren maak ik tijdens mijn fototrips gebruik van Lowepro fotorugzakken. Mijn fotografische dag invulling en mijn foto-objecten bepalen welke fotorugzak ik meeneem. Een goede afstemming van apparatuur en gewicht bij wandelingen is essentieel!

De beste accessoires voor de Sony Vlog camera ZV-1

De Sony Vlog camera ZV-1 is een compacte en krachtige camera speciaal voor vloggers en content creators. Hij is er vooral op gericht om de vlogger bezig te laten zijn met het opnemen van content en niet met het instellen van de camera. Met enkele vlog accessoires kun je die workflow nog verder verbeteren en de opnames perfectioneren.

Deze 3 lensfilters kun je niet vervangen door Photoshop

Waarom zou je een filter op je lens gebruiken als je met Photoshop ook het gewenste effect kunt bereiken? Je denkt misschien inderdaad dat de aanschaf van filters een onnodige uitgave is. Toch blijkt dat in de praktijk wat anders uit te pakken.

Lume Cube is jarig - Happy birthday!

Het merk Lume Cube van de gelijknamige led-kubus bestaat 6 jaar. Een tijdlijn van de afgelopen jaren van Lume Cube in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Artikelen 1 tot 9 van 259 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 29