Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Insta360 ONE X2 - Beste 360° camera voor iedereen

Ben jij een content creator of vlogger en heb je niet de beschikking over een camera crew? Dan kan het soms knap lastig zijn in je eentje een gave video met jezelf als hoofdpersoon te maken. Je moet namelijk vaak ook tegelijkertijd de cameraman, geluidstechnicus en regisseur zijn. Het wordt een stuk gemakkelijker als je camera slim genoeg is om al die rollen voor jou te vervullen.

Hoe gebruik je een afstandsbediening bij nachtfotografie?

We weten allemaal waarom je een afstandsbediening gebruikt tijdens nachtfotografie. Dat is om beweging te voorkomen die wordt veroorzaakt door het handmatig afdrukken van je foto of om te fotograferen met de BULB stand. Ik ga bekijken welke mogelijkheden de Hähnel Captur Remote Control mij kan bieden tijdens nachtfotografie.

Drone tip - Hoe houd ik mijn handen warm tijdens het vliegen?

Bij fotografie hebben we vaak onze vingertoppen nodig om de camera of drone te bedienen. In de herfst en de winter is het lastig om je goed te wapenen tegen kouden handen. Geen enkele handschoen kan de touch van je huid vervangen, toch zorgen de Gloves van PGYTECH dat je je werk kunt blijven doen.

PMVND Signature Edition II | Een Vario ND-filter op zijn best

Onlangs is er een nieuwe versie van het variabele ND-filter (VND) van PolarPro uitgebracht, de VND Peter McKinnon Signature Edition II. Ondanks dat het oorspronkelijke filter nog niet eens zo heel lang geleden is uitgebracht, zijn er toch echte verbeteringen doorgevoerd in deze nieuwe versie.

Review: Leofoto Summit LM-324C statief met NB-40 balhoofd

Naast een camera is het waarschijnlijk dé tool waar ik als landschapsfotograaf het meest gebruik van maak: mijn statief! Een goed statief is niet alleen belangrijk om je camera te beschermen, maar ook om de optimale kwaliteit uit je foto’s te kunnen halen. Een degelijk statief is dus essentieel en zeker iets waar je als fotograaf in wilt investeren.

Lowepro Pro Trekker II camerarugzak: het verhaal van een tevreden natuurfotograaf

Op reis neem ik graag mijn laptop mee in mijn camerarugzak als handbagage. Nu heeft mijn Photo Classic BP 300 helaas geen apart vak voor tablet of laptop. Toch wil ik die laptop graag meenemen. Welke tas moet de vervanger worden van de Photo Classic? Mijn keuze valt op de Lowepro Pro Trekker BP 350 AW II cameratas.

Wat past er in een Lowepro GearUp Creator Box?

Soms heb je een cameratas nodig die gewoon precies groot genoeg is. Niet te groot, zeker niet te klein. Daar komt de Lowepro GearUp Creator Box Large II van pas.

Hoe gebruik je een polarisatiefilter voor architectuurfotografie?

Hoe zet je de eigenschappen van een polarisatiefilter in bij architectuurfotografie? Naast dat je meer contrast in je foto krijgt kun je ook reflecties en spiegelingen corrigeren. Dit kan zowel binnen als buiten in je voordeel werken.

Het beste merk voor een extra camera accu

Bij de aankoop van een nieuwe camera wordt standaard één accu meegeleverd. Toch is het vaak gewenst om minstens één extra accu erbij te nemen. Voor deze test bekijk ik een van de Extreme Li-Ion accu's van het merk Hähnel.

Artikelen 1 tot 9 van 269 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 30