Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Waarom en wanneer gebruik je een L-Bracket?

De afgelopen periode was dit het L-bracket (LPS-A7R4) voor mijn Sony A7R4. De afgelopen weken heb ik deze bracket gebruikt en dit inspireerde mij om over het gebruik van L-brackets van Leofoto te schrijven.

Lowepro Flipside III - de beste outdoor camerarugzak van 2021?

Hoe doen ze dat toch bij Lowepro? Die tassen steeds weer zo weten te vernieuwen dat je likkebaardend kijkt naar de volgende generatie die ze lanceren. Waar de Flipside II nog echt leek op een typische outdoor camerarugzak, ziet de Flipside III er heerlijk strak en trendy uit.

Polarpro Summit Landscape filterkit gebruiken - review

We kennen PolarPro voornamelijk van hoge kwaliteit filtersystemen voor drones, maar afgelopen jaren hebben zij dit uitgebouwd met filters voor o.a. de camera. Naast de Quartzline (schroefdraad) filters heeft PolarPro nu dit nieuwe 105mm filtersysteem uitgebracht.

Het Leofoto Mr.Q carbon statief benadert perfectie

Het komt niet vaak voor maar er zijn statieven die enkel bestaan uit hoogtepunten. Perfectie is misschien wat veel gezegd, al komt het soms wel dicht in de buurt. Leofoto had al een brede collectie van uitstekende statieven, maar de statieven uit de Mr.Q-serie zijn echt een waanzinnige toevoeging aan de line-up.

Peli Air 1535 Rolkoffer - De beste case voor sportfotografie

Sportfotografen werken onder allerlei weersomstandigheden. De apparatuur moet dan goed beschermd zijn. Bij het maken van de foto’s nemen ze het liefste een zo laag mogelijk standpunt in om foto’s te maken. De Peli Air 1535 rolkoffer is uitermate geschikt om deze twee wensen te vervullen.

Lowepro Freeline - De urban camerarugzak die óók uitstekend voor forenzen is

Lowepro kennen we natuurlijk allemaal als één van de bekendste fabrikanten van cameratassen. De Freeline is net wat anders. De stof is strakker en de rugtas heeft wat meer stijl. Het is moeilijk uit te leggen, maar je ziet het als je hem ziet.

Leofoto Summit LM-324C - in alle rust naar de compositie kijken

Een statief, ik maak er graag gebruik van. Ik ben een echte liefhebber van statieven. Of: ik ben een liefhebber geworden, want ik fotografeerde vroeger vrijwel alles uit de hand. Een statief kopen is geen vrijdagmiddag-tussendoor-klusje, maar ik heb een gevonden en dit is ’m, de Leofoto Summit LM-324C.

Welk XP-PEN tekentablet past bij jou? - de keuzehulp

Het merk XP-PEN heeft een breed assortiment tekentablets. Er is ruime keuze uit verschillende soorten, maten en functionaliteiten. Het kiezen van een tablet lijkt een lastige opgave, want welk tablet past het beste bij jouw werkzaamheden en budget? Wij zetten alles wat je moet weten op een rij.

Deco Pro Medium - Tekentablets vergelijken voor het retoucheren

Tijdens het proces van het retoucheren van een foto is een goed tekentablet de belangrijkste tool die je kunt hebben. Door het behoorlijke prijsverschil met vergelijkbare tablets leek het mij de moeite waard om naar het Deco Pro tekentablet te kijken.

Artikelen 1 tot 9 van 255 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 29