Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Insta360 ONE R Update: Livestream in 360° en Full HD webcam

Er is voor de Insta360 ONE R wederom een grote update uitgerold met allerlei nieuwe gave functies en handige updates. Met de Livestream en webcam functies wordt de modulaire action cam nog breder inzetbaar.

Hähnel ProCube2 - snel en makkelijk opladen

Fotografen zijn absoluut gearfreaks. Dat zit nou eenmaal in ons. Nu zal je op het gebied van acculaden misschien niet meteen enthousiast worden, maar Hähnel brengt daar verandering in met de Hähnel ProCube2.

Het unieke van een Billingham

Er zijn van die producten die gelijk goed voelen als je ze voor het eerst in de handen krijgt. Daarmee bedoel ik dat je voelt dat de kwaliteit goed is. Dat had ik met de Billingham tassen.

De 3 beste accessoires voor de GoPro Hero 9

Zo plotseling, daar is hij dan: de nieuwe GoPro Hero 9. Zoals bij elke nieuwe versie zijn de specificaties verbeterd en zijn er extra handigheidjes toegevoegd. Wil je meer weten hoe je deze action cam kunt verrijken met handige accessoires, dan ben je hier op het juiste adres.

Een Leofoto statief kiezen - alles wat je moet weten

Leofoto heeft een breed en uiteenlopend assortiment met statieven van carbon en statiefaccessoires. Hoe vind je tussen al deze statieven het perfecte carbon statief dat bij jou past?

Een 1500 lumen LED-lichtkubus voor de compacte allround camerakit

Licht is dan ook niet voor niets het belangrijkste ingrediënt bij het maken van een goede video of foto. Een beetje hulp is op dat moment meer dan welkom en bij voorkeur in een handzaam pakket, zeker als je veel onderweg bent.

De beste accessoires voor de Canon EOS R5/R6 systeemcamera

De Canon EOS R5 is een high-end systeemcamera uit de EOS-serie van Canon. Voor zo’n geweldige camera ben je natuurlijk op zoek naar minstens even geweldige accessoires. We hebben de 3 beste Canon EOS R5 accessoires voor je geselecteerd.

Steiner verrekijkers: voor elk doel de perfecte kijker

Een verrekijker koop je niet zomaar. Althans, je zou een verrekijker niet zomaar moeten kopen. Voor elk doel is er een verrekijker.

Hoe kan ik met mijn smartphone mooie macrofoto’s maken?

Om de kleine wereld vast te leggen met je telefoon gebruik je een macrolens van Olloclip voor. Niet iedereen heeft de beschikking over de nieuwste smartphones, dus misschien wil je weten hoe de kwaliteit is van macrofoto’s die gemaakt zijn met een iets oudere smartphone. Bekijk de fotovoorbeelden.

Artikelen 1 tot 9 van 263 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 30