Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Het gebruik van EXTREME filters voor creatieve fotografie

Filters zijn er om er voor te zorgen dat de fotograaf meer gebalanceerde foto’s kan maken of zelfs foto’s kan maken op momenten wanneer dat zonder filter niet mogelijk is. Zo heeft iedere landschapsfotograaf wel een set filters om de zon te weren of foto’s te kunnen maken met lange sluitertijden. Er zijn ook filters die net wat verder gaan. Filters die zelf extreem zijn en het randje opzoeken.

Leofoto Quick-Link snelkoppelingssysteem voor statiefkoppen

Mijn statief is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn uitrusting waar ik als fotograaf op moet kunnen vertrouwen. Maar wat als je meerdere statiefkoppen hebt en je snel wilt wisselen van balhoofd naar een schommelkop? Een Leofoto Quick-Link set kan hier het antwoord op zijn.

Leofoto Quick Release Strap - een draagriem voor je statief

Mijn statief is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn uitrusting waar ik als fotograaf op moet kunnen vertrouwen. Maar het is ook fijn als je onderweg snel kunt switchen van statief naar handheld. Door een draagriem aan je statief te bevestigen is het mogelijk om het statief makkelijker mee te nemen wanneer hij niet aan mijn tas is vastgemaakt.

Wat is het verschil tussen Peli Air, Protector en Storm koffers?

Peli maakt van praktisch onverwoestbare beschermende koffers; ze hebben de kofferlijnen: Protector, Storm en Air. Met deze verschillende kofferlijnen wordt aan Peli vaak gevraagd: "Wat is het verschil tussen al die lijnen?" We leggen je het hier uit.

PhotoSport Backpack III – outdoor camerarugzak van gerecyclede materialen

De PhotoSport BP AW III rugzak heeft een primeur, dit is de eerste Lowepro rugzak met het Green Line label. Het Green Line label? Lowepro lanceert met de PhotoSport Backpack een duurzame Green Line productlijn met rugzakken die minstens voor 75% uit gerecyclede materialen bestaat.

Zelfportretten maken met de Lume Cube Panel Pro - daag jezelf uit

Je zal je skills niet verbeteren als je jezelf niet blijft uitdagen, toch? Normaal gesproken werk ik met studioflitsers of maak ik gebruik van daglicht tijdens een fotoshoot. Voor deze gelegenheid heb ik voor een fotoshoot twee Lume Cube Panel Pro ledlampen gebruikt. Want waarom niet?

Leofoto's perfecte panorama accessoires

Rondlopen met dure foto apparatuur en een goedkoop statief, zelf heb ik ook het jaren gedaan. Tot een moment dat ik het statief simpelweg niet meer wilde meenemen. Het statief was te groot en zwaar, en werkte daardoor niet prettig. En dat was eigenlijk best zonde, want je foto’s worden gewoon beter als je een statief gebruikt.

Billingham Rucksack 25 - Stijlvol op locatie

Een mooie foto vertelt een verhaal. De fotograaf wil een uniek beeld neerzetten. Om zo’n foto te maken heb je kennis van techniek, de juiste lichtinval, creativiteit en liefde voor fotografie nodig. Zo is het ook bij de Billingham rugtas.

Waarom en wanneer gebruik je een L-Bracket?

De afgelopen periode was dit het L-bracket (LPS-A7R4) voor mijn Sony A7R4. De afgelopen weken heb ik deze bracket gebruikt en dit inspireerde mij om over het gebruik van L-brackets van Leofoto te schrijven.

Artikelen 1 tot 9 van 261 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 29