Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Hoe kan ik met mijn smartphone mooie macrofoto’s maken?

Om de kleine wereld vast te leggen met je telefoon gebruik je een macrolens van Olloclip voor. Niet iedereen heeft de beschikking over de nieuwste smartphones, dus misschien wil je weten hoe de kwaliteit is van macrofoto’s die gemaakt zijn met een iets oudere smartphone. Bekijk de fotovoorbeelden.

Een stabiele en stevige basis voor astrofotografie begint met een goed statief

Er is één onderwerp dat overal ter wereld gefotografeerd kan worden: onze nachtelijke hemel. En op de een of andere manier heeft het kijken naar de sterren, de maan en de planeten op zijn minst een virtueel reiskarakter. Bij astrofotografie is een stabiel statief noodzakelijk, maar welk statief is geschikt en kun je makkelijk meenemen op reizen naar afgelegen plekken?

De ideale lichte camerarugzak voor wandelingen in de natuur

Al tientallen jaren maak ik tijdens mijn fototrips gebruik van Lowepro fotorugzakken. Mijn fotografische dag invulling en mijn foto-objecten bepalen welke fotorugzak ik meeneem. Een goede afstemming van apparatuur en gewicht bij wandelingen is essentieel!

De beste accessoires voor de Sony Vlog camera ZV-1

De Sony Vlog camera ZV-1 is een compacte en krachtige camera speciaal voor vloggers en content creators. Hij is er vooral op gericht om de vlogger bezig te laten zijn met het opnemen van content en niet met het instellen van de camera. Met enkele vlog accessoires kun je die workflow nog verder verbeteren en de opnames perfectioneren.

Deze 3 lensfilters kun je niet vervangen door Photoshop

Waarom zou je een filter op je lens gebruiken als je met Photoshop ook het gewenste effect kunt bereiken? Je denkt misschien inderdaad dat de aanschaf van filters een onnodige uitgave is. Toch blijkt dat in de praktijk wat anders uit te pakken.

Lume Cube is jarig - Happy birthday!

Het merk Lume Cube van de gelijknamige led-kubus bestaat 6 jaar. Een tijdlijn van de afgelopen jaren van Lume Cube in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Maak je DJI Mavic Air 2 drone compleet met deze accessoires

Naast een langere vliegtijd, heeft de DJI Mavic Air 2 ook een camera met uitstekende specificaties. Om deze drone helemaal compleet te maken kun je hem uitrusten met een aantal praktische accessoires. Er zijn namelijk accessoires die elke piloot van pas zal komen en we leggen uit waarom je deze moet hebben.

Een goed statief gaat een leven lang mee

Anders dan de meeste items uit je cameratas kan een goed statief je een leven lang bijstaan. Bij het uitzoeken van een nieuw model is het daarom extra belangrijk dat de eigenschappen zo goed mogelijk aansluiten bij jouw wensen als fotograaf of filmmaker. Tijdens het winterseizoen heb ik ervaringen opgedaan met de Leofoto Urban RF-284CT statief.

Wat is een goede smartphonehouder voor online videolessen?

In de huidige tijd zijn er steeds meer mensen bezig met het maken van online content, ook als zij voor de coronacrisis daar nog niet mee bezig waren. Bedrijven maken bijvoorbeeld video’s om een alternatieve service te kunnen bieden aan hun klanten. Vrijwel iedereen heeft een telefoon met een camera om een video op te nemen en een goede smartphonehouder helpt hier aanzienlijk bij.

Artikelen 1 tot 9 van 259 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 29