Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Het Leofoto Mr. Q statief - Compleet, flexibel, prachtig!

De Leofoto Mr. Q is misschien niet een statief waar een startende fotograaf in eerste instantie naar zal kijken, maar als ze dat wel zouden doen zou ze dat een hoop ergernis en geld besparen.

PolarPro Quartzline FX – Cinema-Ready Effect filters

Ze waren al beschikbaar voor het Basecamp Matte Box systeem, maar nu heeft PolarPro ook speciale cinema-ready effect filters uitgebracht om op je objectief te schroeven. Maak kennis met de vier PolarPro Quartzline FX filters: GoldMorphic, BlueMorphic, Mist en Mist Heavy!

Het Leofoto LS-285C Carbon statief testen in IJsland

Als reislustige landschapsfotograaf zoek ik naar de perfecte balans in een statief. Mijn definitie hiervan is licht genoeg om mee te nemen op een flinke wandeling van meerdere uren, maar stevig en zwaar genoeg om stabiel te staan onder alle omstandigheden.

De middenzuil van een statief horizontaal gebruiken – Leofoto Urban

De Urban-statieven worden gezien als reisstatieven door hun karakteristieke specificaties: ze hebben een veelzijdige werkhoogte en zijn super compact en licht van gewicht. Door een tilt adapter aan deze toch al erg breed inzetbare statieven toe te voegen worden ze ook interessant om op andere creatieve manieren te gebruiken.

Zo verwijder je stofdeeltjes van je camerasensor met Sensor Swab

Iedere fotograaf met meerdere lenzen in zijn of haar arsenaal heeft er ongetwijfeld ooit last van gehad; een stofdeeltje of ander vuil heeft zich op de sensor genesteld. Met de Sensor Swab Survival Kit van Photosol maak je veilig en zelfstandig je sensor op elk gewenst moment schoon.

Zes compacte fotografie ledlampen uitgelicht

Goed licht is essentieel voor het maken van een foto of video, dus soms kunnen we daar wel wat hulp bij gebruiken. Waar we vroeger afhankelijk waren van zware flitsers zijn er vandaag veel fijnere oplossingen om altijd wat extra licht bij je te hebben als je een foto of video maakt.

De 6 redenen om een Steiner BluHorizons verrekijker te kiezen

Steiner heeft een aantal mooie compacte verrekijkers in het assortiment. De BluHorizons verrekijkers vallen onder deze normer, maar wat compacte BluHorizons verrekijker uniek maakt, is de AutoBright Technologie. Daarnaast zijn er nog 5 redenen om voor een BluHorizons verrekijker te kiezen.

Kun je een Leofoto monopod gebruiken voor landschapsfotografie?

Een statief is een onderdeel van de, vaak volle, tas van de landschapsfotograaf. Maar wat als je geen statief bij de hand hebt, kan je dan ook een monopod gebruiken in plaats van een statief? Om deze vraag te beantwoorden ben ik op pad geweest met de Leofoto MP-326C monopod.

Steiner Navigator - Beste watersport verrekijker voor op de boot

Watersport, het vindt niet enkel plaats in een natte omgeving, het is een compleet andere wereld. Waar je bij wandeling in de natuur een verrekijker gebruikt om een zeldzaam vogeltje te spotten, is een kijker tijdens een vaartocht een noodzakelijke tool. Lees meer over de nieuwe Steiner Navigator 7x30 en de 7x50 verrekijkers.

Artikelen 1 tot 9 van 122 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 14