Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

TikToks maken - Interview met Lola Pani

Een van de beste dingen als TikTokker is dat je niet veel spullen nodig hebt om te beginnen. Het komt neer op twee items: een smartphone en goede verlichting. Verlichting? Ja, een belangrijk verschil tussen de goede en de niet-zo-goede TikToks is namelijk de belichting. Heb je een goed TikTok idee, maar je filmpje is slecht verlicht? Next!

Hoe kan een tekentablet RSI-klachten voorkomen of verhelpen?

RSI, muisarm of tenniselleboog. Allemaal termen die u wellicht kent, maar die fysiotherapeuten schalen onder de overkoepelende noemer KANS. KANS is de afkorting voor Klachten aan Arm, Nek en Schouder.

PELI AIR 1605 – De camerakoffer van een sportfotograaf

De weg van de persruimte in het stadion naar een plek achter de boarding van het voetbalveld heeft soms iets weg van een hindernisbaan. Wel zo prettig dat mijn camera’s tijdens de tocht veilig zijn opgeborgen.

Architectuurfotografie: Foto-uitrusting met G2 Geared Head

Regelmatig stelt men mij de vraag welk mijn beste objectief is. Op die vraag is mijn antwoord kort en duidelijk: mijn beste objectief is mijn statief. Daarnaast is een geared head erg handig om te hebben. Architectuur opnamen maken zonder een geared head is bijna als vissen zonder haak…

XP-Pen tablet - een ergonomisch alternatief voor een muis

Ergonomie bij computerwerkzaamheden is één van de aspecten die bij kan dragen aan preventie, reductie of volledige herstel van pijnklachten. Er zijn verschillende soorten hulpmiddelen op de markt om de standaard muis te vervangen. De tekentablets van XP-Pen zijn hierin een uitstekende optie.

Peli Air 1535 - betrouwbare camerakoffer voor de trouwfotograaf

Er zijn meerdere fotografie koffers & trolly’s op de markt, waarvan er een aantal ook daadwerkelijk echt goed zijn. Maar als het gaat om het vervoeren van mijn “Destination Weddings” camerakit is de Peli Air 1535 voor mij de absolute winnaar op het gebied van veiligheid.

Review: H&Y filtersysteem met magnetische grijsverloopfilters

Een grijsverloopfilter is aan de bovenkant grijs en aan de onderkant transparant. Met dit filter kun je het helderheidsverschil tussen de lichte lucht en het landschap terugbrengen waardoor zowel het landschap in de voorgrond als ook de lucht een goede dekking krijgt.

CineEye 2 Pro - het betaalbare video transmission systeem

Een wireless A/V transmitter en receiver set die geen duizenden euro’s kost, bestaat dat? Ja, dit is zeker mogelijk. Er zijn zelfs verschillende merken die dergelijke producten aanbieden. Maar je heb je natuurlijk altijd dat éne product dat stiekem toch net iets beter is dan de rest.

Peli Air 1535 Trekpak: Bescherm wat je waardeert

Elke fotograaf wil optimale bescherming voor zijn kostbare apparatuur. Dus wil je het liefste een koffer die vocht-, stof-, en schokbestendig is. En als deze dan ook nog eens een stoere buitenkant heeft en van binnen super strak georganiseerd is, dan wordt het pas echt interessant!

Artikelen 1 tot 9 van 280 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 32