Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

PMVND Signature Edition II | Een Vario ND-filter op zijn best

Onlangs is er een nieuwe versie van het variabele ND-filter (VND) van PolarPro uitgebracht, de VND Peter McKinnon Signature Edition II. Ondanks dat het oorspronkelijke filter nog niet eens zo heel lang geleden is uitgebracht, zijn er toch echte verbeteringen doorgevoerd in deze nieuwe versie.

Hoe gebruik je een polarisatiefilter voor architectuurfotografie?

Hoe zet je de eigenschappen van een polarisatiefilter in bij architectuurfotografie? Naast dat je meer contrast in je foto krijgt kun je ook reflecties en spiegelingen corrigeren. Dit kan zowel binnen als buiten in je voordeel werken.

Deze 3 lensfilters kun je niet vervangen door Photoshop

Waarom zou je een filter op je lens gebruiken als je met Photoshop ook het gewenste effect kunt bereiken? Je denkt misschien inderdaad dat de aanschaf van filters een onnodige uitgave is. Toch blijkt dat in de praktijk wat anders uit te pakken.

Sfeervolle productfotografie voor je webshop – zelf aan de slag

Om fysiek contact in de huidige tijd zo veel mogelijk te beperken worden er nog meer producten dan normaal online verkocht. Als winkeleigenaar met een webshop is dit het moment om de content van je producten nog eens extra goed onder de loop te nemen. Het is een goed idee om de content van de producten te verreiken met lifestyle of sfeerfoto’s van het product.

Een magnetisch filtersysteem gebruiken voor landschapsfotografie

Tegenwoordig zijn filters weer volop in de belangstelling. Dat is fijn want voor mij geldt nog steeds dat het gebruiken van filters mijn landschapsfoto’s echt naar een hoger niveau hebben getrokken! Mijn interesse in het H&Y K-Series filtersysteem vooral gewekt door de unieke benadering van de filterhouder.

LiteChaser Pro - een minimalistische filtersysteem voor maximaal resultaat

Als iPhone 11 bezitter heb je niet alleen een smartphone met een camera die kwalitatief geweldige foto’s en video’s maakt, ook zijn er accessoires verkrijgbaar om nog meer uit de camera te halen. Zo ook van PolarPro, die met het LiteChaser Pro filtersysteem het maximaal haalbare resultaat uit de camera van de iPhone 11 haalt.

De 3 verschillen tussen de H&Y Starterkit en de K-Series filterhouder

Voor landschapsfotografie is het gebruik van filters de meeste normale zaak van de wereld. Je ziet dat er keuze is uit twee verschillende kits, de H&Y Starterkit en de H&Y K-Series filterhouder. Wat is het verschil en hoe gebruik je de losse magnetische filters?

Abstracte studio fotografie – Spelen met licht

Bij abstracte fotografie kun je echt alles fotograferen. Gebruik een lichtbron en macro voorzetlens om abstracte foto's te maken. Het grote voordeel van spelen met licht is dat het op elk moment van de dag kan.

Fotograferen in de winter

Het vastleggen van winterse landschappen is zowel populair als uitdagend. De wereld is in de winter gevuld met talloze aantrekkelijke onderwerpen, maar tegelijkertijd brengt het winterse weer allerlei moeilijkheden met zich mee.

Artikelen 1 tot 9 van 37 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5