Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Hoe gebruik je een polarisatiefilter voor architectuurfotografie?

Hoe zet je de eigenschappen van een polarisatiefilter in bij architectuurfotografie? Naast dat je meer contrast in je foto krijgt kun je ook reflecties en spiegelingen corrigeren. Dit kan zowel binnen als buiten in je voordeel werken.

Deze 3 lensfilters kun je niet vervangen door Photoshop

Waarom zou je een filter op je lens gebruiken als je met Photoshop ook het gewenste effect kunt bereiken? Je denkt misschien inderdaad dat de aanschaf van filters een onnodige uitgave is. Toch blijkt dat in de praktijk wat anders uit te pakken.

Sfeervolle productfotografie voor je webshop – zelf aan de slag

Om fysiek contact in de huidige tijd zo veel mogelijk te beperken worden er nog meer producten dan normaal online verkocht. Als winkeleigenaar met een webshop is dit het moment om de content van je producten nog eens extra goed onder de loop te nemen. Het is een goed idee om de content van de producten te verreiken met lifestyle of sfeerfoto’s van het product.

Abstracte studio fotografie – Spelen met licht

Bij abstracte fotografie kun je echt alles fotograferen. Gebruik een lichtbron en macro voorzetlens om abstracte foto's te maken. Het grote voordeel van spelen met licht is dat het op elk moment van de dag kan.

Kies je voor een beschermfilter of een UV filter voor je lens?

Lenzen zijn verre van goedkoop, veelal is een lens zelfs duurder dan de camera body die er achter zit. Het is daarom ook niet gek dat veel mensen extra bescherming zoals een beschermfilter of UV-filter voor hun lens zoeken. Maar welke kies je?

Het Polarisatiefilter hoe werkt het? De oplossing voor prachtige foto’s zonder reflecties.

We kunnen ons verbazen over de prachtige kleurenfoto’s die natuur- en landschapsfotografen ons voorschotelen: we zien die volle blauwe luchten boven een helgeel bloemenveld, de sprankelende bergfoto’s, de kleurenschoonheid van de Grand Canyon…

B+W XS-Pro filters in landschapsfotografie - Vincent Croce

In de donkere dagen voor kerst testte landschaps- en reisfotograaf Vincent Croce diverse topfilters uit de B+W productlijn: de Vario MRC Nano XS-Pro en de Circular Polarizer HTC MRC Nano XS-Pro Digital.

3 extreem goede accessoires voor de Canon EOS 5D Mark IV

Na een paar uur lopen zet je je Lowepro Pro Trekker AW II fotorugzak neer. De beren in de verte zijn bezig met vissen. Een perfect beeld. Lees meer

De 3 beste accessoires voor de Nikon D7500 camera

Een Nikon D7500 camera kopen is een bewuste keuze. Dit is een dslr-camera voor serieuze fotografen. Lees maar eens een Nikon D7500 review en je weet waarom: een combinatie van hoge beeldkwaliteit, een zeer complete functionaliteit en een prettig gewicht. Perfecte camera's voor reisfotografen die weten waarmee ze bezig zijn. Wie zijn Nikon D7500 meeneemt op reis moet natuurlijk wel de juiste accessoires gebruiken om het maximale uit zijn of haar fotografie te halen. En dan bedoelen we niet een extra batterij of memory card, maar de perfecte Lowepro fotokoffer, de ideale Op/Tech Sling Strap draagriem en natuurlijk de allerbeste B+W Nano-filters. Lees meer

Artikelen 1 tot 9 van 22 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3