Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Een magnetisch filtersysteem gebruiken voor landschapsfotografie

Tegenwoordig zijn filters weer volop in de belangstelling. Dat is fijn want voor mij geldt nog steeds dat het gebruiken van filters mijn landschapsfoto’s echt naar een hoger niveau hebben getrokken! Mijn interesse in het H&Y K-Series filtersysteem vooral gewekt door de unieke benadering van de filterhouder.

De 3 verschillen tussen de H&Y Starterkit en de K-Series filterhouder

Voor landschapsfotografie is het gebruik van filters de meeste normale zaak van de wereld. Je ziet dat er keuze is uit twee verschillende kits, de H&Y Starterkit en de H&Y K-Series filterhouder. Wat is het verschil en hoe gebruik je de losse magnetische filters?

H&Y K-Series - Filters gebruiken voor video

Filters zijn belangrijk voor fotografie, maar ook voor video. Ateles Films filmt vrijwel altijd buiten en vaak schijnt dan de zon. Ze hebben de H&Y K-Series filterhouder en 5 filters uitgeprobeerd op verschillende locaties en in diverse scenario’s.

Sander Poppe stelt de H&Y filters op de proef

Sinds een aantal maanden mag ik gebruik maken van de H&Y filterset. Door de jaren heen heb ik met diverse filter merken gewerkt. Van Cokin, LEE en nu dus ook H&Y.

Review H&Y K-series filtersysteem door Vincent Croce

Vincent Croce helpt ons regelmatig met het testen van (nieuwe) producten. Dit keer: Het magnetische H&Y filtersysteem! Lees meer

5 artikel(en)