Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Het beste merk voor een extra camera accu

Bij de aankoop van een nieuwe camera wordt standaard één accu meegeleverd. Toch is het vaak gewenst om minstens één extra accu erbij te nemen. Voor deze test bekijk ik een van de Extreme Li-Ion accu's van het merk Hähnel.

Hähnel ProCube2 - snel en makkelijk opladen

Fotografen zijn absoluut gearfreaks. Dat zit nou eenmaal in ons. Nu zal je op het gebied van acculaden misschien niet meteen enthousiast worden, maar Hähnel brengt daar verandering in met de Hähnel ProCube2.

De beste accessoires voor de Canon EOS R5/R6 systeemcamera

De Canon EOS R5 is een high-end systeemcamera uit de EOS-serie van Canon. Voor zo’n geweldige camera ben je natuurlijk op zoek naar minstens even geweldige accessoires. We hebben de 3 beste Canon EOS R5 accessoires voor je geselecteerd.

Een compacte reportageflitser die je wél meeneemt naar je shoot

Laat je die grote zware flitser thuis omdat het gewicht en de ruimte niet op wegen tegen de kleine kans dat je de flitser zal gebruiken? Je loopt een risico dat je toch een flitser nodig blijkt te hebben. De compacte Modus 360RT rapportageflitser is een flitser die je wél wilt meenemen.

Hoe maak je een kleurrijk carnavalsportret?

Het carnavalsfeest biedt mooie kansen als het gaat om fotografie. Je kunt er natuurlijk op uit trekken om de optocht of de sfeer in de Brabantse en Limburgse kroegen te fotograferen maar je kunt ook al vóór carnavalszaterdag aan de slag gaan, bijvoorbeeld door een mooi carnavalsportret te maken in een studiosetting. Wat komt er allemaal bij kijken?

Kies de beste accu voor je camera

Prachtig natuurlijk, al die mooie functies op je camera. Maar als de accu minder wordt en steeds sneller leeg raakt, heb je daar weinig plezier van. Maar ook als de originele accu nog wel goed presteert, kan het handig zijn een reserve-accu mee te nemen.

De Modus 600RT MKII wint weer awards

In 2019 sleepte de Modus 600RT MKII Speedlight van Hähnel al 8 awards binnen. In 2020 wint die krachtige flitser daar nog eens 4 awards bij. En terecht, de super-accurate en consistente TTL en een recycle snelheid van 1,5 seconde maakt de 600RT MKII een zeer aantrekkelijke flitser.

Hähnel Modus 360RT - Kleine, zeer veelzijdige flitser

Met de komst van de kleine systeemcamera’s wordt de roep om compactere flitsers luider. Hähnel levert met de Modus 360RT een systeemflitser op maat.

Sony A7 systeemcamera's: De beste accessoires voor lichtgewicht fotograferen

Voor de beste foto's hoef je niet altijd een zware camera mee te nemen. Met een Sony A7 fullframe systeemcamera en de juiste accessoires kan je aan de slag!

Artikelen 1 tot 9 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4