Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

De beste accessoires voor de Canon EOS R5/R6 systeemcamera

De Canon EOS R5 is een high-end systeemcamera uit de EOS-serie van Canon. Voor zo’n geweldige camera ben je natuurlijk op zoek naar minstens even geweldige accessoires. We hebben de 3 beste Canon EOS R5 accessoires voor je geselecteerd.

Een stabiele en stevige basis voor astrofotografie begint met een goed statief

Er is één onderwerp dat overal ter wereld gefotografeerd kan worden: onze nachtelijke hemel. En op de een of andere manier heeft het kijken naar de sterren, de maan en de planeten op zijn minst een virtueel reiskarakter. Bij astrofotografie is een stabiel statief noodzakelijk, maar welk statief is geschikt en kun je makkelijk meenemen op reizen naar afgelegen plekken?

Een goed statief gaat een leven lang mee

Anders dan de meeste items uit je cameratas kan een goed statief je een leven lang bijstaan. Bij het uitzoeken van een nieuw model is het daarom extra belangrijk dat de eigenschappen zo goed mogelijk aansluiten bij jouw wensen als fotograaf of filmmaker. Tijdens het winterseizoen heb ik ervaringen opgedaan met de Leofoto Urban RF-284CT statief.

Review - Stevig carbon statief voor landschapsfotografie

Na 2 grijze en natte dagen gaat de zon eindelijk schijnen. De fototas staat al gereed voor vertrek. Tegen de ingepakte tas leunt een hagelnieuw statief, namelijk de Leofoto Ranger LS-365C. Ik weet al precies waar, hoe en wat ik wil fotograferen.

Ze bestaan! 4 Lichtgewicht reisstatieven met een enorme draagkracht

Wanneer je een statief wilt aanschaffen, moet je jezelf twee vragen stellen: 'welk gewicht moet hij kunnen dragen?' en 'in welke situatie wordt hij voornamelijk gebruikt?'

Leofoto Urban SC-284CT: een veelzijdig en efficiënt statief

Leofoto onthulde onlangs een collectie carbonstatieven inclusief balhoofd. We hebben de Urban SC-284CT-versie getest met de XB-32 balhoofd. Een veelzijdig, lichtgewicht pakket dat de concurrentie achter zich laat.

Review – De Leofoto Ranger LS-365C mee op reis

Is de LeoFoto Ranger LS-365C + LH-55 balhoofd ideale reispartner voor deze solo-trip in de bergen van Noorwegen? Als fotograaf wil je het jezelf in deze situaties zo aangenaam mogelijk maken om het de hele dag vol te houden, en die éne foto te kunnen maken.

Leofoto Ranger LS-324C + LH-40 review door Edwin Giesbers

Na tientallen jaren ervaring met statieven van andere merken was Edwin Giesbers heel benieuwd naar de Leofoto statieven. Voldoet de Ranger LS-324C met LH-40 balhoofd aan zijn vele eisen?

Hoe kun je jouw macrofotografie verbeteren? - Nuttige tips

Ben je nog niet helemaal tevreden over je macrofoto's? Denk je dat je meer uit je camera en lens kunt halen? Je bent niet de enige! Lees meer

Artikelen 1 tot 9 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2