Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Waarom en wanneer gebruik je een L-Bracket?

De afgelopen periode was dit het L-bracket (LPS-A7R4) voor mijn Sony A7R4. De afgelopen weken heb ik deze bracket gebruikt en dit inspireerde mij om over het gebruik van L-brackets van Leofoto te schrijven.

Het Leofoto Mr.Q carbon statief benadert perfectie

Het komt niet vaak voor maar er zijn statieven die enkel bestaan uit hoogtepunten. Perfectie is misschien wat veel gezegd, al komt het soms wel dicht in de buurt. Leofoto had al een brede collectie van uitstekende statieven, maar de statieven uit de Mr.Q-serie zijn echt een waanzinnige toevoeging aan de line-up.

Leofoto Summit LM-324C - in alle rust naar de compositie kijken

Een statief, ik maak er graag gebruik van. Ik ben een echte liefhebber van statieven. Of: ik ben een liefhebber geworden, want ik fotografeerde vroeger vrijwel alles uit de hand. Een statief kopen is geen vrijdagmiddag-tussendoor-klusje, maar ik heb een gevonden en dit is ’m, de Leofoto Summit LM-324C.

Architectuurfotografie: Foto-uitrusting met G2 Geared Head

Regelmatig stelt men mij de vraag welk mijn beste objectief is. Op die vraag is mijn antwoord kort en duidelijk: mijn beste objectief is mijn statief. Daarnaast is een geared head erg handig om te hebben. Architectuur opnamen maken zonder een geared head is bijna als vissen zonder haak…

Review: Leofoto Summit LM-324C statief met NB-40 balhoofd

Naast een camera is het waarschijnlijk dé tool waar ik als landschapsfotograaf het meest gebruik van maak: mijn statief! Een goed statief is niet alleen belangrijk om je camera te beschermen, maar ook om de optimale kwaliteit uit je foto’s te kunnen halen. Een degelijk statief is dus essentieel en zeker iets waar je als fotograaf in wilt investeren.

Waarom is dit carbon statief ideaal als reisstatief?

Voor mijn werk ga ik vooral naar de bergen. Ondanks dat het terrein soms ruig kan zijn en de weersomstandigheden zomaar kunnen omslaan, is dit mijn favoriete werkgebied om te fotograferen. Als frequent reiziger ga je dan op zoek naar een ideaal reisstatief.

Een Leofoto statief uitkiezen - dit moet je weten

Leofoto heeft een breed en uiteenlopend assortiment met statieven van carbon en statiefaccessoires. Hoe vind je tussen al deze statieven het perfecte carbon statief dat bij jou past?

De beste accessoires voor de Canon EOS R5/R6 systeemcamera

De Canon EOS R5 is een high-end systeemcamera uit de EOS-serie van Canon. Voor zo’n geweldige camera ben je natuurlijk op zoek naar minstens even geweldige accessoires. We hebben de 3 beste Canon EOS R5 accessoires voor je geselecteerd.

Een stabiele en stevige basis voor astrofotografie begint met een goed statief

Er is één onderwerp dat overal ter wereld gefotografeerd kan worden: onze nachtelijke hemel. Bij astrofotografie is een stabiel statief noodzakelijk, maar welk statief is geschikt en kun je makkelijk meenemen op reizen naar afgelegen plekken?

Artikelen 1 tot 9 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3