Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Lowepro Pro Trekker II camerarugzak: het verhaal van een tevreden natuurfotograaf

Op reis neem ik graag mijn laptop mee in mijn camerarugzak als handbagage. Nu heeft mijn Photo Classic BP 300 helaas geen apart vak voor tablet of laptop. Toch wil ik die laptop graag meenemen. Welke tas moet de vervanger worden van de Photo Classic? Mijn keuze valt op de Lowepro Pro Trekker BP 350 AW II cameratas.

Wat past er in een Lowepro GearUp Creator Box?

Soms heb je een cameratas nodig die gewoon precies groot genoeg is. Niet te groot, zeker niet te klein. Daar komt de Lowepro GearUp Creator Box Large II van pas.

De beste accessoires voor de Canon EOS R5/R6 systeemcamera

De Canon EOS R5 is een high-end systeemcamera uit de EOS-serie van Canon. Voor zo’n geweldige camera ben je natuurlijk op zoek naar minstens even geweldige accessoires. We hebben de 3 beste Canon EOS R5 accessoires voor je geselecteerd.

De ideale lichte camerarugzak voor wandelingen in de natuur

Al tientallen jaren maak ik tijdens mijn fototrips gebruik van Lowepro fotorugzakken. Mijn fotografische dag invulling en mijn foto-objecten bepalen welke fotorugzak ik meeneem. Een goede afstemming van apparatuur en gewicht bij wandelingen is essentieel!

De beste accessoires voor de Sony Vlog camera ZV-1

De Sony Vlog camera ZV-1 is een compacte en krachtige camera speciaal voor vloggers en content creators. Hij is er vooral op gericht om de vlogger bezig te laten zijn met het opnemen van content en niet met het instellen van de camera. Met enkele vlog accessoires kun je die workflow nog verder verbeteren en de opnames perfectioneren.

Deze betrouwbare camerabackpack heb je nodig voor op reis

De afgelopen maand heb ik de Lowepro Powder BP 500 bijna elke dag op mijn rug gehad en ervaren tijdens intensieve bergtochten in de Alpen, maar ook als reizigersbackpack naar de tropische stranden van Thailand. Is dit de ultieme avontuurlijke camerabackpack?

Camerarugzakken met draagcomfort voor een zware camerakit

Er zijn verschillende soorten fotografie waarbij de fotograaf altijd ‘on the move’ is. Er is een onderdeel dat vaak gelijk is: de cameragear moet van hot naar her worden versleept zonder dat de fotograaf zichzelf een hernia bezorgd. De camerarugzakken van de Lowepro Pro Trekker II-serie helpen je op weg.

Fotograferen in de winter

Het vastleggen van winterse landschappen is zowel populair als uitdagend. De wereld is in de winter gevuld met talloze aantrekkelijke onderwerpen, maar tegelijkertijd brengt het winterse weer allerlei moeilijkheden met zich mee.

De 5 beste camera trolleys: je koffer als handbagage in het vliegtuig

Wanneer je op reis gaat, wil je natuurlijk je camera meenemen. Maar het liefst vlieg je ook zo licht mogelijk, want op al dat gesjouw met je bagage zit je natuurlijk niet te wachten.

Artikelen 1 tot 9 van 73 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9