Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
Carry Speed Draagriemen

Innovatief en comfortabel. Carry Speed biedt een mooie line-up innovatieve camera-draagriemen. Hiertoe behoren o.a. Carry Speed FS Pro en de Carry Speed FS Slim. Met ieder van deze sling straps of schouderriemen draag je een spiegelreflex camera of compacte systeem camera comfortabel en snel binnen handbereik op je heup.

FS-Pro MK IV


FS-Slim MK IV


Camerariemen


MagFilters


Viewfinders


Accessoires


Carry Speed: Innovatief en comfortabel

Carry Speed: Innovatief en comfortabel

Carry Speed biedt een mooie line-up innovatieve camera-draagriemen. Hiertoe behoren o.a. Carry Speed FS Pro en de Carry Speed FS Slim. Met ieder van deze sling straps of schouderriemen draag je een spiegelreflex camera of compacte systeem camera comfortabel en snel binnen handbereik op je heup. Het snelle draagsysteem is de afgelopen jaren gemeengoed geworden, maar is met de komst van Carry Speed op meerdere punten verder ontwikkeld en verbeterd. Zo zijn de riemen comfortabel, ademend, antislip en voorzien van een neopreen schouderdraagstuk.

Uitgelichte blogs

Carry Speed FS Pro MK IV en FS Slim Mark IV Handleiding

De Carry Speed FS Pro Mark IV camerariem is speciaal ontworpen om een professionele spiegelreflexcamera met grote telelens comfortabel en snel binnen handbereik op je heup te dragen. De Carry Speed FS Slim Mark IV doet hetzelfde voor systeem- of kleinere DSLR camera's. Als er zich een fotomoment voordoet tijdens één van jouw avonturen, heb je de camera binnen no time aan je oog gebracht. lees meer

De 3 beste accessoires voor de Nikon D5600

We kennen de Nikon D5600 als een perfecte spiegelreflexcamera voor de creatieve fotograaf. Dit omdat je er qua instelmogelijkheden alle kanten mee op kunt.

Hoe gebruik je de Carry Speed Double Mark II camerariem?

De Carry Speed Double Mark II is een dubbele camerariem waarmee je twee camera’s tegelijk kunt dragen. Kenmerkend aan de Carry Speed riemen is dat je de camera’s veilig op je heup draagt, maar ze met één simpele beweging naar je oog brengt, zodat je geen enkel moment hoeft te missen. De Double Mark II camerariem bestaat uit verschillende onderdelen. Hoe je de riem in elkaar zet en deze het beste kunt gebruiken vertellen we je in deze handleiding. Lees meer

De sling strap: eindelijk een snelle en comfortabele camerariem

Als je een camera koopt levert de fabrikant er vrijwel altijd een eenvoudige nekstrap bij. Deze straps zijn vaak niet mooi, oncomfortabel en alleen geschikt om je camera om je nek te hangen. Met een camerariem van Carry Speed daarentegen draag je een camera voor een langere tijd comfortabel om je nek.