Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Carry Speed Mogocrane Weight Support Belt draagriem voor gimbals

  Met een gimbal zoals de DJI Ronin-S kun je een camera met lens tot wel 8 kilo stabiliseren. De vraag is alleen of jouw armen dat gewicht lang volhouden. Om je stabilizer eenvoudiger te hanteren, is de Carry Speed MogoCrane Weight Support Belt een goede keuze. Met deze verstelbare riem met aluminium houder kun je een gimbal of monopod makkelijk hanteren en je armen veel spierpijn besparen. Hij is geschikt voor veel typen gimbals, zoals de DJI Ronin-S, Zhiyun Crane 2, Crane Plus, Feiyun AK4000, AK2000, Moza Air 2 en AirCross.


  Meer informatie
 2. Carry Speed F3 Foldable Plate Snelkoppelingsplaat

  De F3 Foldable Plate bestaat uit 2 delen. Het buitenste deel is een vast deel met kogelkop, om de plaat snel en veilig aan de riem te kunnen bevestigen en los te halen. Omdat de pen van de kogelkop scharnierend is uitgevoerd, hangt je camera altijd perfect op je heup, maar kun je hem ook op een statief zetten zonder de riem los te hoeven halen. De snelkoppelingsplaat is bekleed met rubber, dat tegen de camera aan zit, en Arca-Swiss compatibel.


  Meer informatie
 3. Carry Speed RVS ballhead connector 

  Met de nieuwe rvs ballhead connector van Carry Speed kan je snel je Carry Speed camera strap aan je camera bevestigen, wanneer je gebruik maakt van een ball head. Zo kun je snel wisselen tussen je camera aan je riem en je camera op statief. De Ball Head connector is geheel gemaakt van RVS en daardoor erg stevig en duurzaam!


  Meer informatie
 4. Carry Speed F2 Foldable Plate

  De Carry Speed F2 Foldable Plate is een unieke snelkoppelingsplaat met scharnieren, waarmee u een camera aan een Carry Speed Sling Strap kunt bevestigen. De praktische Quick Connector maakt het mogelijk om de plaat snel en soepel aan de camerariem te bevestigen. Deze metalen Quick Connector bal zorgt er bovendien voor dat de snelkoppelingsplaat stevig aan uw camerariem vastzit.


  Meer informatie
 5. Carry Speed D1 Platform Ball Head

  Met het D1 Ball Head kun je je camera vrij bewegen op een statief. De D1 Ball Head van Carry Speed is een handig balhoofd voor je camera en past op elke camera met een standaard 1/4" statiefaansluiting. Het balhoofd kan eenvoudig aangedraaid worden met behulp van een muntstuk. De D1 ball head is voorzien van een brede platformgreep en anti-slip rubberen ring, waardoor deze niet krast en uw camera dus beschermd blijft.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel