Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 10 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Carry Speed Mogocrane Weight Support Belt draagriem voor gimbals

  Met een gimbal zoals de DJI Ronin-S kun je een camera met lens tot wel 8 kilo stabiliseren. De vraag is alleen of jouw armen dat gewicht lang volhouden. Om je stabilizer eenvoudiger te hanteren, is de Carry Speed MogoCrane Weight Support Belt een goede keuze. Met deze verstelbare riem met aluminium houder kun je een gimbal of monopod makkelijk hanteren en je armen veel spierpijn besparen. Hij is geschikt voor veel typen gimbals, zoals de DJI Ronin-S, Zhiyun Crane 2, Crane Plus, Feiyun AK4000, AK2000, Moza Air 2 en AirCross.


  Meer informatie
 2. Carry Speed L-Bracket voor spiegelreflexcamera's

  Deze Carry Speed L-Bracket is speciaal ontworpen om onder een spiegelreflexcamera te bevestigen. Door het universele ontwerp en standaard ¼” statiefschroef is hij geschikt voor de meeste spiegelreflexcamera’s. De L-Bracket biedt maximale ondersteuning onder de gehele bodemplaat van je camera. Dit geeft meer houvast dan bijvoorbeeld een standaard cameraplaat. Met een L-bracket kun je snel wisselen tussen een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. Het rode anti-slip rubber voorkomt dat je camera kan verschuiven.


  Meer informatie
 3. Carry Speed L-Bracket voor systeemcamera's

  Deze Carry Speed L-Bracket is speciaal ontworpen om onder een systeemcamera te bevestigen. Door het universele formaat en standaard ¼” statiefschroef is hij geschikt voor de meeste systeemcamera’s. De L-Bracket biedt maximale ondersteuning onder de gehele bodemplaat van je camera. Dit geeft meer houvast dan bijvoorbeeld een standaard cameraplaat. Met een L-bracket kun je snel wisselen tussen een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. Het rode anti-slip rubber voorkomt dat je camera kan verschuiven.


  Meer informatie
 4. Carry Speed F3 Foldable Plate Snelkoppelingsplaat

  De nieuwe F3 Foldable Plate bestaat uit 2 delen. Het buitenste deel is een vast deel met kogelkop, om de plaat snel en veilig aan de riem te kunnen bevestigen en los te halen. Omdat de pen van de kogelkop scharnierend is uitgevoerd, hangt je camera altijd perfect op je heup, maar kun je hem ook op een statief zetten zonder de riem los te hoeven halen. De snelkoppelingsplaat is bekleed met rubber, dat tegen de camera aan zit, en Arca-Swiss compatibel


  Meer informatie
 5. Carry Speed RVS ballhead connector 

  Met de nieuwe rvs ballhead connector van Carry Speed kan je snel je Carry Speed camera strap aan je camera bevestigen, wanneer je gebruik maakt van een ball head. Zo kun je snel wisselen tussen je camera aan je riem en je camera op statief. De Ball Head connector is geheel gemaakt van RVS en daardoor erg stevig en duurzaam!


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 10 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel