Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Carry Speed Mogocrane Weight Support Belt draagriem voor gimbals

  Met een gimbal zoals de DJI Ronin-S kun je een camera met lens tot wel 8 kilo stabiliseren. De vraag is alleen of jouw armen dat gewicht lang volhouden. Om je stabilizer eenvoudiger te hanteren, is de Carry Speed MogoCrane Weight Support Belt een goede keuze. Met deze verstelbare riem met aluminium houder kun je een gimbal of monopod makkelijk hanteren en je armen veel spierpijn besparen. Hij is geschikt voor veel typen gimbals, zoals de DJI Ronin-S, Zhiyun Crane 2, Crane Plus, Feiyun AK4000, AK2000, Moza Air 2 en AirCross.


  Meer informatie
 2. Carry Speed F3 Foldable Plate Snelkoppelingsplaat

  De nieuwe F3 Foldable Plate bestaat uit 2 delen. Het buitenste deel is een vast deel met kogelkop, om de plaat snel en veilig aan de riem te kunnen bevestigen en los te halen. Omdat de pen van de kogelkop scharnierend is uitgevoerd, hangt je camera altijd perfect op je heup, maar kun je hem ook op een statief zetten zonder de riem los te hoeven halen. De snelkoppelingsplaat is bekleed met rubber, dat tegen de camera aan zit, en Arca-Swiss compatibel


  Meer informatie
 3. Carry Speed RVS ballhead connector 

  Met de nieuwe rvs ballhead connector van Carry Speed kan je snel je Carry Speed camera strap aan je camera bevestigen, wanneer je gebruik maakt van een ball head. Zo kun je snel wisselen tussen je camera aan je riem en je camera op statief. De Ball Head connector is geheel gemaakt van RVS en daardoor erg stevig en duurzaam!


  Meer informatie
 4. Carry Speed F2 Foldable Plate

  De Carry Speed F2 Foldable Plate is een unieke snelkoppelingsplaat met scharnieren, waarmee u een camera aan een Carry Speed Sling Strap kunt bevestigen. De praktische Quick Connector maakt het mogelijk om de plaat snel en soepel aan de camerariem te bevestigen. Deze metalen Quick Connector bal zorgt er bovendien voor dat de snelkoppelingsplaat stevig aan uw camerariem vastzit.


  Meer informatie
 5. Carry Speed Shark Clip

  De Carry Speed Shark Clip is een ideale oplossing om foto's te maken met je smartphone of compact camera vanaf een statief. Leuk wanneer je bijvoorbeeld wil experimenteren met lange sluitertijden of in het donker wilt fotograferen. De Clip heeft een statiefbevestiging waarmee je hem op elk statief kunt schroeven. Vervolgens klem je je smartphone of compact camera in de shark clip om hem aan het statief te bevestigen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel