Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 8 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Carry Speed MagFilter Polarizer Filter voor Compact Camera 42mm

  De Carry Speed MagFilter Polarizer 42 is een handig polarisatiefilter met een doorsnede van 42mm voor gebruik op high end compactcamera's. Met de komst van digitale fotografie raakte het gebruik van effectfilters wat in het slop, omdat de meeste effecten achteraf met een fotobewerkingsprogramma kunnen worden gerealiseerd. Er is echter een type filter dat niet digitaal gereproduceerd kan worden en dat is het polarisatiefilter. Daarom ontwikkelde Carry Speed een polafilter dat ook op veel compactcamera's bruikbaar is.


  Meer informatie
 2. Carry Speed MagFilter Polarizer Filter voor Compact Camera 36mm

  De Carry Speed MagFilter Polarizer 36 is een handig polarisatiefilter met een doorsnede van 36mm voor gebruik op high end compactcamera's. Door de komst van digitale fotografie raakte het gebruik van effectfilters wat in onbruik, omdat vrijwel alle effecten achteraf met een fotobewerkingsprogramma kunnen worden gerealiseerd. Er is echter een filtereffect dat niet digitaal gerealiseerd kan worden en dat is het polarisatiefilter. Daarom ontwikkelde Carry Speed een polafilter dat ook op veel compactcamera's bruikbaar is.


  Meer informatie
 3. Carry Speed MagFilter Adapter Ring 49mm voor Compact Camera

  Met de Carry Speed MagFilter Adapter Ring 49mm koppel je een 49mm effectfilter probleemloos aan een compactcamera. De meeste compacten hebben geen filterschroefdraad vanwege hun lensconstructie. Carry Speed heeft daarom een constructie gerealiseerd waarbij een dunne metalen ring aangebracht wordt op de voorzijde van de cameralens zodat die nog wel steeds in en uit de body kan zoomen maar waarop toch een filter geplaatst kan worden.


  Meer informatie
 4. Carry Speed MagFilter Adapter Ring 55mm voor Compact Camera

  Met de Carry Speed MagFilter Adapter Ring 55mm koppel je een 55mm effectfilter probleemloos aan een compactcamera. De meeste compacten hebben geen filterschroefdraad vanwege hun lensconstructie. Carry Speed heeft daarom een constructie gerealiseerd waarbij een dunne metalen ring aangebracht wordt op de voorzijde van de cameralens zodat die nog wel steeds in en uit de body kan zoomen maar waarop toch een filter geplaatst kan worden.


  Meer informatie
 5. Carry Speed MagFilter Adapter Ring 58mm voor Compact Camera

  Met de Carry Speed MagFilter Adapter Ring 58mm koppel je een 58mm effectfilter probleemloos aan een compactcamera. De meeste compacten hebben geen filterschroefdraad vanwege hun lensconstructie. Carry Speed heeft daarom een constructie gerealiseerd waarbij een dunne metalen ring aangebracht wordt op de voorzijde van de cameralens zodat die nog wel steeds in en uit de body kan zoomen maar waarop toch een filter geplaatst kan worden.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 8 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel