Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DJI Inspire 1 filter 6-pack*

  Het Limited Edition PolarPro DJI Inspire 1 filter 6-pack is speciaal ontwikkeld voor de DJI Inspire 1 Quadcopter drone en is ook geschikt voor de DJI Osmo. Deze zeer complete filterset bestaat uit zes filters die speciaal ontworpen zijn voor de camera van de Inspire 1 en de Osmo handheld gimbal. In de kit vind je een polarisatiefilter, drie zware ND-filters en twee gecombineerde polarisatie/neutral density filters. Het ND8-filter neemt drie stops licht weg bij fel licht, het ND16 filter scheelt 4 stops licht en de ND32 corrigeert maar liefst 5 stops


  Meer informatie
 2. PolarPro Filter 3-pack DJI Inspire 1 Kleur Verloopfilters

  Met behulp van het PolarPro DJI Inspire 1 Graduated Filter 3 Pack corrigeer je de lucht ten opzichte van de voorgrond. Deze PolarPro Graduated Filter set is speciaal ontwikkeld voor gebruik op de DJI Inspire 1 drone en maakt het mogelijk perfecte films te maken als het licht niet optimaal is. Het zijn ideale filters voor gebruik tijdens opnamen waarbij de horizon prominent in beeld is.


  Meer informatie
 3. PolarPro DJI Zenmuse X4S Cinema Series Shutter ND Filters

  De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Zenmuse X4S Shutter filterset maakt onderdeel uit van de PolarPro Cinema filterserie. Deze correctiefilters zijn heel secuur ontworpen voor de DJI Zenmuse X4S camera die hoort bij de DJI Inspire 2 drone. De filterkit bestaat uit drie gecombineerde zware ND filters die speciaal zijn bedoeld voor gebruik op de lens van de Zenmuse X4S. Deze drie Shutter grijsfilters worden gebruikt om de sluitertijd van je dronecamera correct in te stellen bij zonnig weer, waardoor je een mooi cinematografisch beeld krijgt.


  Meer informatie
 4. PolarPro DJI Zenmuse X4S Cinema Series Vivid Filters

  Het praktische PolarPro DJI Zenmuse X4S Vivid filter 3-pack maakt deel uit van PolarPro's Cinema filterserie. In deze kit vind je drie hoogwaardige neutral density grijsfilters die tegelijkertijd werken als polarisatiefilters. Je gebruikt ze om schittering te voorkomen en kleuren te verzadigen bij zonnig weer. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat een te grote hoeveelheid licht weggenomen wordt. Deze handige filters zijn bedoeld voor de DJI Zenmuse X4S camera die perfect past op de DJI Inspire 2 drone. De set bestaat uit drie gecombineerde ND/PL filters die speciaal zijn ontworpen voor de lens van de Zenmuse X4S.


  Meer informatie
 5. PolarPro DJI Inspire 1 filter 3-pack*

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  Het PolarPro DJI Inspire 1 filter 3-pack is ontwikkeld voor de DJI Inspire 1 Quadcopter drone en is ook geschikt voor de DJI Osmo. Deze filterset bestaat uit drie filters die speciaal ontworpen zijn voor de camera van de Inspire 1 en de Osmo handheld gimbal. In de kit vind je een polarisatiefilter en twee middelzware neutral density grijsfilters. Het ND8-filter neemt drie stops licht weg bij fel licht en de ND16 zelfs vier stops.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel