Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 42 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro SlingShot Edge 250AW Slingbag

  De Lowepro SlingShot Edge 250AW cameratas is de grote broer van de Edge 150AW. De SlingShot cameratassen behoren tot de populairste fototassen en de 250AW voegt aan die tassenserie een extra dimensie toe. De moderne en compacte, universele slingbag is zeer geschikt voor allround gebruik in de stad en op reis. Met één beweging draai je de tas naar voren om via de handige zij-ingang razendsnel je camera te grijpen. Mis geen enkel fotomoment met deze urban slingbag!


  Meer informatie
 2. PGYTECH LED Propeller Guard voor DJI Mavic Air

  Met de PGYTECH LED-verlichting Guards voor de propellers van je DJI Mavic Air drone creëer je niet alleen een indrukwekkende lichtshow, maar zorg je ook voor een stukje extra veiligheid. Tijdens het vliegen is je Mavic Air beter zichtbaar voor anderen en de propellers zijn ook meteen beschermd tegen beschadigen. De 14 verschillende lichtmodi zijn te kiezen en eenvoudig te in te stellen met de C1 en C2 knoppen van de Mavic Air remote.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Landing Pad Pro voor Drones

  De lichtgewicht, opvouwbare PGYTECH Landing Pad Pro voor drones is een zeer eenvoudig mee te nemen drone-landingsplaats in een compacte opbergtas. Je vouwt deze vierkante drone Landing Pad Pro razendsnel uit en als je weer vertrekt vouw je hem net zo gemakkelijk weer in. De PGY Landing Pad Pro is geschikt voor allerlei typen drones, maar vooral ideaal voor de kleinere DJI Mavic en DJI Spark.


  Meer informatie
 4. PolarPro Katana Harnas voor DJI Mavic Air

  Heb je al een PolarPro Katana voor DJI Mavic Pro of DJI Spark aangeschaft, maar wil je ook je DJI Mavic Air drone kunnen gebruiken als handheld camera in de Katana? Dan heb je dit harnas nodig! Met dit harnas kan je namelijk je DJI Mavic Air in de Katana voor DJI Mavic Pro of Spark hangen. Handig om snel van camera te wisselen, zonder dat je hiervoor een nieuwe Katana nodig hebt.


  Meer informatie
 5. PolarPro DJI Mavic Air Cinema UV filter

  Het PolarPro DJI Mavic Air Cinema UV filter is onderdeel van de Cinema serie filters voor de DJI Mavic Air drone. Dit neutrale filter is bedoeld als bescherming van de lens en kan in principe altijd gemonteerd blijven zonder dat de beeldkwaliteit aangetast wordt. Je veegt vuil en stof heel simpel van het filter en het is bovendien wel een veilig idee dat de lens van je drone beschermd is bij een eventuele crash. Het PolarPro DJI Mavic Air Cinema UV filter is gemaakt van optisch glas en voorzien van multicoating voor een maximale lichttransmissie.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 42 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel