Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 18 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DroneLink Lightning kabel voor afstandsbediening DJI drone

  Met de DroneLink kabel van PolarPro kun je jouw iPhone of iPad aansluiten op de afstandsbediening van de DJI drones. De kabel heeft een USB aansluiting aan de ene kant en een MFi Lightning connector of USB-C aansluiting aan de andere kant. Daarmee is de kabel compatibel met alle iPhones en iPads en alle DJI remotes. De kabel is gemaakt van duuzaam nylon, zodat hij goed tegen een stootje kan. De DroneLink kabel is ook compatibel met de PolarPro DJI Mavic Phone Mount.


  Meer informatie
 2. PGYTECH LED Propeller Guard voor DJI Mavic Air

  Met de PGYTECH LED-verlichting Guards voor de propellers van je DJI Mavic Air drone creƫer je niet alleen een indrukwekkende lichtshow, maar zorg je ook voor een stukje extra veiligheid. Tijdens het vliegen is je Mavic Air beter zichtbaar voor anderen en de propellers zijn ook meteen beschermd tegen beschadigen. De 14 verschillende lichtmodi zijn te kiezen en eenvoudig te in te stellen met de C1 en C2 knoppen van de Mavic Air remote.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Landing Pad Pro voor Drones

  De lichtgewicht, opvouwbare PGYTECH Landing Pad Pro voor drones is een zeer eenvoudig mee te nemen drone-landingsplaats in een compacte opbergtas. Je vouwt deze vierkante drone Landing Pad Pro razendsnel uit en als je weer vertrekt vouw je hem net zo gemakkelijk weer in. De PGY Landing Pad Pro is geschikt voor allerlei typen drones, maar vooral ideaal voor de kleinere DJI Mavic en DJI Spark.


  Meer informatie
 4. PolarPro Katana Harnas voor DJI Mavic Air

  Heb je al een PolarPro Katana voor DJI Mavic Pro of DJI Spark aangeschaft, maar wil je ook je DJI Mavic Air drone kunnen gebruiken als handheld camera in de Katana? Dan heb je dit harnas nodig! Met dit harnas kan je namelijk je DJI Mavic Air in de Katana voor DJI Mavic Pro of Spark hangen. Handig om snel van camera te wisselen, zonder dat je hiervoor een nieuwe Katana nodig hebt.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Landing Pad 75cm voor Drones

  De PGYTECH Landing Pad voor drones is je eigen mini-helikopterlandingsplaats in een compacte opbergtas. Je vouwt deze landing pad uit met een paar simpele handbewegingen en als je weer vertrekt vouw je hem net zo gemakkelijk weer in. Even simpel als een reflectiescherm voor studiofotografie. De PGY Landing Pad is geschikt voor allerlei typen drones, zoals de DJI Mavic en de DJI Spark.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 18 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel