Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Voor Merken
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 25 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DJI Mavic Pro 6-pack Cinema Filters

  In het PolarPro DJI Mavic Pro 6-pack zijn de Vivid en de Shutter filters voor de DJI Mavic Pro drone gecombineerd. Deze kit is onderdeel van PolarPro's Cinema filterserie voor de DJI Mavic Pro drone en bestaat uit drie gecombineerde ND/PL-filters en drie zware neutral density grijsfilters. Je gebruikt deze ND/polarisatiefilters om schittering te voorkomen en kleuren te verzadigen bij zonnig weer terwijl tegelijkertijd de sluitertijd van je camera correct ingesteld wordt. Deze PolarPro filters zijn specifiek ontworpen voor gebruik op de DJI Mavic Pro drone.


  Meer informatie
 2. PolarPro Cinema Series – Gradient Collection ND Fliters voor DJI Mavic Pro

  Met de Gradient Collection uit PolarPro’s Cinema Series voor de DJI Mavic Pro Drone creëer je een perfecte belichtingsbalans tussen de lucht en de grond. Normaal gesproken is de lucht zo’n 2-3 stops lichter dan de grond. Daarom is het lastig om zowel de lucht als de grond juist te belichten. Met deze drone ND-filters is dat probleem verleden tijd. De Gradient Collection bestaat uit 3 ND filters, met elk hun eigen specialiteit.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Gradual Filters Set Verloopfilters voor DJI Mavic Pro

  In de gradual filterset combineert PGYTECH 4 verschillende verloopfilters die bepaalde lichtproblemen oplossen. Bij filmen met je drone zorgt een grijsverloopfilter ervoor dat je een gebalanceerde belichting krijgt zonder uitgebeten lucht. De kleurverloopfilters corrigeren de automatische witbalans in een deel van het beeld. Het softe verloop zorgt voor een vloeiende overgang van het contrast en de belichting. Met behulp van een verloopfilter corrigeer je dus een deel van je beeld, waardoor je drone-opnamen een echte cinematografische uitstraling krijgen.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Gradual Filter Rood Verloopfilter voor DJI Mavic Pro

  Het PGYTECH G-GR Gradueel roodfilter voor de DJI Mavic Pro is bedoeld om de witbalans in een deel van je beeld te corrigeren als je aan het filmen of fotograferen bent met je DJI Mavic Pro drone. Dit roodverloopfilter, ook wel gradual filter genoemd, zorgt voor een fors warmere kleurtint aan de ene kant van het filter en laat al het licht normaal door aan de andere kant. Het softe verloop zorgt voor een vloeiende overgang. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een zonsopgang of zonsondergang natuurlijk in beeld brengen.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Gradual Filter Blauw Verloopfilter voor DJI Mavic Pro

  Het PGYTECH G-GR Gradueel blauwfilter voor de DJI Mavic Pro corrigeert de witbalans in een gedeelte van de opname als je filmt of fotografeert met je DJI Mavic Pro drone. Dit blauwverloopfilter, ook wel gradual filter genoemd, zorgt voor dat te warme kleurtinten aan de ene kant van het filter koeler gemaakt worden en laat al het licht normaal door aan de andere kant. Het softe verloop zorgt voor een vloeiende overgang. Zo kun je bijvoorbeeld een helder blauwe lucht natuurlijk in beeld brengen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 25 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

Verwante Youtube Videos


PGYTECH G-UV ND4 8 16 CPL lens filter 5pcs set  for DJI MAVIC PRO*