Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro Toploader Pro 70 AW II Black Cameratas

  De handige Lowepro Toploader Pro 70 AW II cameratas is geschikt voor een professionele dslr-camera met een pro-zoomobjectief zoals bijvoorbeeld een 24-70mm f/2.8 of een 14-25mm f/2.8. Maar je kunt er ook een DJI Mavic drone in kwijt. Deze snuittas heeft een voorgevormde, asymmetrische opbouw die de lijnen van je camera volgt voor een perfect beschermende pasvorm. Deze professionele cameratas is echt gemaakt voor actie en kan op vier verschillende manieren gedragen worden.


  Meer informatie
 2. PolarPro Soft Case voor DJI Mavic Pro

  Met de PolarPro DJI Mavic Pro Soft Case bescherm je je kostbare DJI Mavic Pro drone tijdens opslag en vervoer. Deze custom-made, voorgevormde hardshell opbergtas is specifiek ontworpen om een DJI Mavic in op te bergen, samen met twee accu's, een afstandsbediening en filters. Door de vormgeving is deze opbergkoffer zeer compact en gemakkelijk me te nemen in je bagage.


  Meer informatie
 3. PolarPro Hard Shell Case voor DJI Mavic Pro

  Met de PolarPro DJI Mavic Hard Shell Case bescherm je je kostbare DJI Mavic Pro of Platinum drone tijdens opslag en vervoer. Deze stevige koffer, gemaakt van glasgevuld nylon, is aan de binnenkant voorgevormd om een DJI Mavic in op te bergen. Door de vormgeving is de opbergkoffer zeer compact en gemakkelijk me te nemen in je bagage.


  Meer informatie
 4. Lowepro DroneGuard BP 250 Rugzak voor DJI Mavic Pro

  De compacte en degelijke DroneGuard BP 250 is door Lowepro ontworpen als praktische fototas voor aerial fotografie met kleine drones. In deze speciale hardshell fotorugzak vervoer je probleemloos en veilig je DJI Mavic Pro drone terwijl je toch je handen vrij hebt. In het forse interieur van deze fotorugzak heb je ruime opbergmogelijkheden voor een Quadcopter drone, een afstandsbediening, accu's, een laptop en volop accessoires.


  Meer informatie
 5. Lowepro DroneGuard CS 150 tas voor DJI Mavic Pro

  De degelijke Lowepro DroneGuard CS 150 fotokoffer is het kleinste model in de Droneguard CS-serie. Lowepro heeft deze hoogwaardige hardshell fotokoffer speciaal ontworpen voor het vervoeren en beschermen van de DJI Mavic Pro quadcopter. Kleine drone in een compacte tas maar met maximale bescherming is daarbij het uitgangspunt geweest. Uiteraard is deze compacte fotokoffer op de bekende Lowepro manier afgewerkt. Vervoer je kostbare en kwetsbare drone of quadcopter dus veilig en simpel in de Lowepro DroneGuard CS 150.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel