Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Voor Merken
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 34 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lume Cube Kit DJI Phantom 3 Mounting Bars + 2 Lume Cubes

  Met de Lume Cube Kit met Mounting Bars en 2 Lume Cubes voor de DJI Phantom 3 drone heb je in één keer alles bij de hand om ook vanuit de lucht perfect belichte filmopnamen te maken. De Kit bestaat uit twee Lume Cubes in de kleur grijs, twee USB-laadkabels en twee witte Mounting Bars. Dankzij de handige Mounting Bars bevestig je heel eenvoudig de twee Lume Cubes aan het landingsgestel van een DJI Phantom 3.


  Meer informatie
 2. Lume Cube Kit DJI Phantom 4 Mounting Bars + 2 Lume Cubes

  De Lume Cube Kit met Mounting Bars en 2 Lume Cubes voor de DJI Phantom 4 drone zorgt ervoor dat je alles bij de hand hebt om ook vanuit de lucht perfect belichte filmopnamen te maken. Deze handige Kit bestaat uit twee Lume Cubes in de kleur Gunmetal Grey, twee USB-laadkabels en twee witte Mounting Bars. Dankzij de sterke, lichtgewicht Mounting Bars bevestig je heel eenvoudig de twee Lume Cubes aan het landingsgestel van een DJI Phantom 4 ou Phantom 4 Pro.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Landing Pad 110cm voor Drones

  De PGYTECH Landing Pad voor drones is je eigen mini-helikopterlandingsplaats in een compacte opbergtas. Je vouwt deze landing pad uit met een paar simpele handbewegingen en als je weer vertrekt vouw je hem net zo gemakkelijk weer in. Even simpel als een reflectiescherm voor studiofotografie. De PGY Landing Pad is geschikt voor allerlei typen drones, zoals de DJI Mavic, de DJI Spark en de DJI Phantom modellen.


  Meer informatie
 4. PolarPro Filters Exposure Collection voor DJI Phantom 4 Pro Cinema Series

  De Exposure Collection filters van PolarPro bevat 3 zware ND-filters uit de Cinema Series voor de DJI Phantom 4 Pro en Advanced drones, om te fotograferen met lange sluitertijden.Het ND64 filter houdt 6 stops licht tegen en is geschikt om met een wijd open diafragma f2.8 te filmen op een heldere en zonnige dag. HHet ND128 filter, dat zelfs 7 stops licht tegenhoudt, is niet geschikt om mee te filmen, maar wel om foto's met lange sluitertijd te maken, bijvoorbeeld om beweging vast te leggen op heldere dagen. Het laatste filter, de ND256, is een zeer zwaar ND filter dat maar liefst 8 stops licht tegenhoudt.


  Meer informatie
 5. PolarPro ND4 Filter voor DJI Phantom 4 Pro Cinema Series

  Het ND4 filter van PolarPro is gemaakt om met je DJI Phantom 4 Pro drone te kunnen filmen op bewolkte dagen of tijdens zonsopkomst en zonsondergang, zonder dat je foto's en video's overbelicht zijn. Dit filter zorgt ervoor dat er 2 stops minder licht doorgelaten worden. Het filter is gemaakt van HD glas met AR coating aan beide zijden. Deze coating zorgt voor een perfect, helder beeld en voorkomt reflecties. Het frame uit geanodiseerd aluminium zorgt ervoor dat het filter licht van gewicht is, zodat het de beweging van je gimbal niet in de weg zit.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 34 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel