Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DJI Phantom 3 en 4 Filter 6-pack

  Het PolarPro DJI Phantom 3/4 Limited Edition filter 6-pack is bedoeld voor de populaire DJI Phantom 3 en 4 drones. Deze uigebreide filterset bestaat uit zes praktische filters die ontwikkeld zijn voor de camera van de Phantom 3 en 4. De kit bestaat uit een circulair polarisatiefilter, drie zware ND-filters en twee gecombineerde polarisatie/neutral density filters. Het ND8-filter neemt drie stops licht weg bij fel licht, het ND16 filter corrigeert 4 stops licht en de ND32 haalt maar liefst 5 stops licht weg.


  Meer informatie
 2. PolarPro DJI Phantom 4 ND 32 Filter

  Het ND32 filter van PolarPro is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Phantom 4 drone. Het grijsfilter zorgt ervoor dat minder licht op de sensor van de camera valt, waardoor je overbelichting van je foto- of videobeelden voorkomt. Vooral bij het maken van foto's kan je, door het filter te gebruiken, spelen met de sluitertijd, diafragma en de gevoeligheid van de sensor van je drone camera. Het ND32 filter neemt maar liefst 5 stops licht weg, en laat slechts 1/32 van het licht door.


  Meer informatie
 3. PolarPro DJI Phantom 4 ND 8 Filter

  Het ND8 filter van PolarPro is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Phantom 4 drone. Het grijsfilter zorgt ervoor dat minder licht op de sensor van de camera valt, waardoor je overbelichting van je foto- of videobeelden voorkomt. Vooral bij het maken van foto's kan je, door het filter te gebruiken, spelen met de sluitertijd, diafragma en de gevoeligheid van de sensor van je drone camera. Het ND8 filter is een licht grijsfilter: het neemt 3 stops licht weg, en laat slechts 1/8 van het licht door.


  Meer informatie
 4. PolarPro ND4 Filter voor DJI Phantom 4 Pro Cinema Series

  Het ND4 filter van PolarPro is gemaakt om met je DJI Phantom 4 Pro drone te kunnen filmen op bewolkte dagen of tijdens zonsopkomst en zonsondergang, zonder dat je foto's en video's overbelicht zijn. Dit filter zorgt ervoor dat er 2 stops minder licht doorgelaten worden. Het filter is gemaakt van HD glas met AR coating aan beide zijden. Deze coating zorgt voor een perfect, helder beeld en voorkomt reflecties. Het frame uit geanodiseerd aluminium zorgt ervoor dat het filter licht van gewicht is, zodat het de beweging van je gimbal niet in de weg zit.


  Meer informatie
 5. PolarPro Filters Exposure Collection voor DJI Phantom 4 Pro Cinema Series

  De Exposure Collection filters van PolarPro bevat 3 zware ND-filters uit de Cinema Series voor de DJI Phantom 4 Pro en Advanced drones, om te fotograferen met lange sluitertijden.Het ND64 filter houdt 6 stops licht tegen en is geschikt om met een wijd open diafragma f2.8 te filmen op een heldere en zonnige dag. HHet ND128 filter, dat zelfs 7 stops licht tegenhoudt, is niet geschikt om mee te filmen, maar wel om foto's met lange sluitertijd te maken, bijvoorbeeld om beweging vast te leggen op heldere dagen. Het laatste filter, de ND256, is een zeer zwaar ND filter dat maar liefst 8 stops licht tegenhoudt.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel