Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 38 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro ViewPoint BP 250 AW GoPro Rugzak

  De Lowepro ViewPoint BP 250 AW is een degelijke, compacte fotorugzak die speciaal ontworpen is om action cams zoals een GoPro met diverse GoPro accessoires mee te nemen. Maar ook de opvouwbare DJI Mavic drone past er perfect in. De ViewPoint BP 250 AW is qua vormgeving rechttoe rechtaan. Form follows function. Deze rugzak is duidelijk bedoeld om te beschermen en te vervoeren. Je GoPro camera is veilig onder alle omstandigheden.

  Michael Sanderson (Loweprofessional): Een zeer comfortabele en ergonomische tas met een mooi design en veel functionaliteit.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Remote Controller Clasp voor DJI Spark Zwart

  Met de PGYTECH Remote Controller Clasp voor de DJI Spark drone sla je twee vliegen in één klap: het gewicht van je afstandsbediening wordt gedeeltelijk ontlast én je kunt de dure remote control niet meer per ongeluk laten vallen. De Remote Controller Clasp bestaat uit een klem die je aan de afstandsbediening bevestigt en een draagkoord dat je om je nek hangt. Dankzij de roestvrij stalen ring is de bevestiging van de remote control aan het draagkoord veilig en gemakkelijk.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Landing Pad 55cm voor Drones

  De PGYTECH Landing Pad voor drones is je eigen mini-helikopterlandingsplaats in een compacte opbergtas. Je vouwt deze landing pad uit met een paar simpele handbewegingen en als je weer vertrekt vouw je hem net zo gemakkelijk weer in. Even simpel als een reflectiescherm voor studiofotografie. De PGY Landing Pad is geschikt voor allerlei typen drones, zoals de DJI Mavic en de DJI Spark.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Propeller Guard & Riser Kit voor DJI Spark

  De PGYTECH Propeller Guard & Riser Kit voor de DJI Spark bestaat uit een Propeller Guard en een set Landing Gear Risers. Samen vormen deze twee accessoires een ideale aanvulling als je veilig met je kostbare DJI Spark drone op pad wilt. De Propeller Guard beschermt de propellers van de drone tegen beschadigingen tijdens het vliegen en de Landing Gear Risers maken veilig opstijgen en landen mogelijk.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Skin Set met 9 Kleuren voor DJI Spark

  Wrap je drone! Met de PGYTECH skins voor de DJI Spark drone tover je jouw standaard Spark om in een volledig persoonlijke drone. Daarmee creëer je een eigen stijl in de lucht en onderscheid je je van andere drone-gebruikers. Want uiteindelijk wil het oog ook wat! De skins plak je heel simpel op de Spark waarna je drone een compleet eigen look heeft. De set bevat maar liefst 9 verschillende kleuren skins, waarmee je naar hartelust kan wisselen en variëren. Leef je uit!


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 38 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel