Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DJI Spark Cinema Series Shutter Filters

  De handige PolarPro DJI Spark Shutter collection is onderdeel van PolarPro's Cinema filterserie. De filters zijn specifiek ontworpen voor gebruik op de camera van de DJI Spark drone. Deze kit bestaat uit drie gecombineerde zware ND-filters die je gebruikt om de sluitertijd van je dronecamera correct in te stellen bij zonnig weer, waardoor je beeld een echte cinematografische uitstraling krijgt.


  Meer informatie
 2. PGYTECH ND64 filter voor DJI Spark drone

  Het PGYTECH HD ND64 filter is een grijsfilter met een zeer zware correctiefactor dat speciaal ontworpen is voor de DJI Spark Het filter is bedoeld om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt of fotografeert met je DJI Spark drone. PGYTECH heeft maar liefst vijf verschillende neutral density-filters leverbaar in verschillende sterkten: van ND4 tot en met ND64. Ze zijn zeer licht van gewicht om de drone niet te zwaar te belasten, maar gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas voor het beste resultaat.


  Meer informatie
 3. PGYTECH ND filters set ND4 / ND8 / ND16 / ND32 voor DJI Spark

  De handige PGYTECH ND-filterset voor de DJI Spark is speciaal ontworpen voor de DJI Spark drone. De set is bedoeld om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met je drone. PGYTECH heeft in deze set de vier belangrijkste neutral density-filters samengevoegd: van ND4 tot en met ND32. De filters zijn zeer licht van gewicht om de drone niet te zwaar te belasten, maar gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas voor het beste resultaat.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Filterset voor DJI Spark UV, ND en PL filters

  De uitgebreide PGYTECH filterset voor de DJI Spark drone bestaat uit een UV-filter, drie ND-filters en een polarisatiefilter. Met behulp van deze filterset kun je alle lichtsituaties aan. De ND-filters corrigeren teveel licht bij heldere weersomstandigheden en het UV filter beschermt de lens van je kostbare DJI Spark drone en gaat wazige beelden tegen. Het hoogwaardige polarisatiefilter voorkomt hinderlijke schittering en verzadigt de kleuren van je opnames.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Polarisatiefilter MRC PL voor DJI Spark drone

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  Het PGYTECH MRC polarisatiefilter voor de DJI Spark gaat hinderlijke schitteringen en reflecties tegen tijdens het filmen met je DJI Spark en zorgt er tegelijkertijd voor dat de kleuren meer verzadigd en dieper worden onder alle weersomstandigheden. Dit PGYTECH polafilter is specifiek ontworpen voor gebruik op de cameralens van de DJI Spark drone. Bovendien vormt het filter een perfecte bescherming van de lens van je kostbare DJI Spark drone.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel