Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DJI Spark 6-pack Cinema Filters

  In het PolarPro DJI Spark 6-pack zijn de Vivid en de Shutter filters voor de DJI Spark drone gecombineerd. Deze kit is onderdeel van PolarPro's Cinema filterserie voor de DJI Spark drone en bestaat uit drie gecombineerde ND/PL-filters en drie zware neutral density grijsfilters. Je gebruikt deze ND/polarisatiefilters om schittering te voorkomen en kleuren te verzadigen bij zonnig weer terwijl tegelijkertijd de sluitertijd van je camera correct ingesteld wordt. Deze PolarPro filters zijn specifiek ontworpen voor gebruik op de DJI Spark drone.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Filterset voor DJI Spark UV, ND en PL filters

  De uitgebreide PGYTECH filterset voor de DJI Spark drone bestaat uit een UV-filter, drie ND-filters en een polarisatiefilter. Met behulp van deze filterset kun je alle lichtsituaties aan. De ND-filters corrigeren teveel licht bij heldere weersomstandigheden en het UV filter beschermt de lens van je kostbare DJI Spark drone en gaat wazige beelden tegen. Het hoogwaardige polarisatiefilter voorkomt hinderlijke schittering en verzadigt de kleuren van je opnames.


  Meer informatie
 3. PGYTECH ND filters set ND4 / ND8 / ND16 / ND32 voor DJI Spark

  De handige PGYTECH ND-filterset voor de DJI Spark is speciaal ontworpen voor de DJI Spark drone. De set is bedoeld om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met je drone. PGYTECH heeft in deze set de vier belangrijkste neutral density-filters samengevoegd: van ND4 tot en met ND32. De filters zijn zeer licht van gewicht om de drone niet te zwaar te belasten, maar gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas voor het beste resultaat.


  Meer informatie
 4. PGYTECH ND64 filter voor DJI Spark drone

  Het PGYTECH HD ND64 filter is een grijsfilter met een zeer zware correctiefactor dat speciaal ontworpen is voor de DJI Spark Het filter is bedoeld om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt of fotografeert met je DJI Spark drone. PGYTECH heeft maar liefst vijf verschillende neutral density-filters leverbaar in verschillende sterkten: van ND4 tot en met ND64. Ze zijn zeer licht van gewicht om de drone niet te zwaar te belasten, maar gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas voor het beste resultaat.


  Meer informatie
 5. PGYTECH ND8 filter voor DJI Spark drone

  Het hoogwaardige PGYTECH HD (High Definition) ND8 filter voor de DJI Spark is speciaal ontworpen om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt of fotografeert met je DJI Spark drone. Het ND8-filter reduceert 3 f-stops licht, wat betekent dat bijvoorbeeld een sluitertijd van 1/500 sec. omlaag gaat naar 1/60 sec. Door de verschillende PGYTECH ND-filters in te zetten corrigeer je de sluitertijd van je drone naar 1/120 sec. voor HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel