Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Landing Pad 110cm voor Drones

  De PGYTECH Landing Pad voor drones is je eigen mini-helikopterlandingsplaats in een compacte opbergtas. Je vouwt deze landing pad uit met een paar simpele handbewegingen en als je weer vertrekt vouw je hem net zo gemakkelijk weer in. Even simpel als een reflectiescherm voor studiofotografie. De PGY Landing Pad is geschikt voor allerlei typen drones, zoals de DJI Mavic, de DJI Spark en de DJI Phantom modellen.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Luxe Monitor Hood zonnekap voor smartphones

  Met de PGYTECH Monitor Hood for Phones kun je tijdens het vliegen met de DJI Mavic, DJI Spark, of DJI Phantom drone je smartphonescherm nog steeds duidelijk bekijken. Deze zonnekap sluit om alle vier de zijdes van je smartphone, zodat je geen last meer hebt van fel zonlicht. De binnenzijden van de zonnekap zijn bekleed met suède PU-leder, waardoor deze niet spiegelen en één van de zijden is voorzien van een uitsparing voor de kabel. Omdat deze monitor zonnekap in te klappen is, past hij makkelijk in je tas. Het uitklappen en installeren is zeer eenvoudig dankzij de magnetische sluitingen. De PGYTECH Monitor Hood for Phones is compatibel met alle smartphones kleiner dan 162 x 82 mm.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Safety Carrying Case voor Inspire 2 drone

  Deze ruime draagkoffer is speciaal ontworpen voor de DJI Inspire 2 drone en toebehoren. In de Safety Carrying Case is uiteraard genoeg plek voor jouw Inspire 2, maar ook voor 2 (Cendence) afstandsbedieningen, 10 extra accu’s, 2 charging hubs, 2 laders met laadkabels, een gimbal, 3 CrystalSky accu’s met 2 laders, 4 SSD kaarten en een CINESD station. In de koffer bevinden zich ook nog 2 compartimenten die je naar wens kunt aanpassen. Kortom, een robuuste en betrouwbare draagoplossing voor een zeer complete Inspire 2 set!


  Meer informatie
 4. PGYTECH DJI Mavic Mini Control Stick beschermingskap

  Deze accessoire beschermt de control sticks van de DJI Mavic Mini controller tijdens het vervoer in je tas of jaszak. Door deze kap over de besturingshendels heen te plaatsen, kunnen deze niet meer ongewenst bewegen. De bescherming sluit daarbij naadloos op de joysticks aan en is makkelijk op de controller te plaatsen en er weer af te halen.


  Meer informatie
 5. PGYTECH DJI Mavic Mini lens hood

  Deze Lens hood van PGYTech is speciaal voor de DJI Mavic Mini drone. Tijdens het vliegen met de DJI Mavic Mini drone kun je last krijgen van lensschitteringen als het zonlicht van de zijkant in de lens schijnt. De lens hood schermt de zijkanten van de camera gimbal af, zodat de zijlingse lichtinval wordt tegengehouden. De lens kap is makkelijk op de Mavic Mini te plaatsen en er weer af te halen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel