Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
Hähnel fotografie accessoires

Sinds 1958 is Hähnel een specialist op het gebied van alternatieve camera accessoires. In hun brede en zeer gevarieerde assortiment vind je onder andere flitsers, afstandbedieningen, accu's, acculaders en nog veel meer. Hähnel maakt accessoires die volledig compatible zijn met Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en MFT camera's. Fotografie accessoires die absoluut niet onderdoen voor het origineel!

Modus 600RT MkII


Module Light Effects Kit


Extreme Accu's


ProCube2 Chargers


Captur Systeem


Modus Flitsers


Uitgelichte blogs

Hähnel ProCube2 - snel en makkelijk opladen

Fotografen zijn absoluut gearfreaks. Dat zit nou eenmaal in ons. Nu zal je op het gebied van acculaden misschien niet meteen enthousiast worden, maar Hähnel brengt daar verandering in met de Hähnel ProCube2.

Een compacte reportageflitser die je wél meeneemt naar je shoot

Laat je die grote zware flitser thuis omdat het gewicht en de ruimte niet op wegen tegen de kleine kans dat je de flitser zal gebruiken? Je loopt een risico dat je toch een flitser nodig blijkt te hebben. De compacte Modus 360RT rapportageflitser is een flitser die je wél wilt meenemen.

Hoe update ik mijn Nissin of Hähnel flitser?

TIP: De Nissin i40 en i60A flitsers zijn nu ook compatibel met de Canon EOS R en Nikon Z6 en Z7 systeemcamera's! Lees meer

Hähnel Modus 600RT Flitser Pro Kit Review door Mich Buschman

Draadloze, radiografisch geregelde flitssturing is ideaal! Mich vertelt je alles over de Modus 600RT Flitser Pro Kit!