Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Hähnel UniPal Plus Universele Acculader met USB-aansluiting

  De praktische Hähnel UniPal Plus acculader is de geavanceerdere versie van de UniPal. Met deze universele acculader kun je vrijwel alle foto- en videoaccu's, AA en AAA batterijen opladen. Ook is het mogelijk om via de handige USB-aansluiting je telefoon, PDA, iPod of andere portable apparatuur op te laden. Een ideale oplossing voor fotografen die veel onderweg zijn en geen zin hebben om meerdere acculaders en adapters mee te nemen op reis.


  Meer informatie
 2. Hähnel Unipal Mini Universele Compacte Acculader

  De handige Hähnel Unipal Mini is een ultracompacte lader: hij is slechts 11,5x5,5 cm groot en weegt 71 gram! Met deze universele lader kun je meer dan 300 verschillende Lithium Ion accu’s opladen voor foto- en videocamera’s, van zowel 3.6/3.7V als 7.2/7.4V. Zo zorg je dat je altijd een volle accu bij de hand hebt. Ideaal voor fotografen die veel op reis zijn!


  Meer informatie
 3. Hähnel PowerCube draadloze QI lader voor smartphones

  Met de Hähnel PowerCube heb je de mogelijkheid om jouw smartphone draadloos op te laden. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon op het QI plaatje te leggen! De PowerCube is via een USB aan te sluiten op je laptop, de ProCube2 of netstroom. Let wel; het draadloos laden is alleen mogelijk bij de nieuwere smartphones zoals de iPhone 8 of nieuwer of de Samsung Galaxy S8 of nieuwer.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel