Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Hähnel Studio Light Cable for Captur & Viper TTL

  Met de Hähnel Studio Light Cable for Captur & Viper TTL is het mogelijk om een Captur of Viper Receiver te koppelen aan een studioflitser. Deze kabel is voorzien van een 3,5 mm Jack plug en een verloopplug om ook grotere 6,3mm jacks te kunnen aansluiten. De superhandige Captur en Viper triggers zijn zo dus ook in de studio bruikbaar!


  Meer informatie
 2. Hähnel Captur Module Pro Trigger Trap Afstandsbediening

  Met de geavanceerde Hähnel Captur Module Pro afstandsbediening kun je niet alleen op afstand je dslr- of systeemcamera ontspannen, maar ook intervalopnames, time-lapse opnames maken of tijdsopnamen maken en zelfs een trigger trap opzetten. Deze professionele timermodule heeft namelijk uitgebreide voorzieningen voor creatieve fotografie op afstand. Je koppelt de Captur Module Pro aan een Captur ontvanger en laat vervolgens je creativiteit lekker de vrije loop.


  Meer informatie
 3. Hähnel Captur Timer Module Afstandsbediening

  Met de Hähnel Captur Timer Module kun je eenvoudig time lapse opnames maken of gebruik maken van lange sluitertijden. Op de timer module kun je bijvoorbeeld een interval instellen tussen verschillende opnames, maar ook kun je de sluitertijd en de herhaling instellen. Bovendien kun je je camera met de timer module op afstand draadloos aansturen wanneer je deze combineert met een Captur Receiver.


  Meer informatie
 4. Hähnel Viper TTL Set Receiver en Transmitter

  Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger. De Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger is volledig compatibel met originele Canon, Nikon of Sony flitsers, maar ook met een aantal TTL-flitsers van bijvoorbeeld Sigma, Metz en Nissin. De Viper TTL Wireless Flash Trigger set bestaat uit de Viper TTL transmitter en de Viper receiver.


  Meer informatie
 5. Hähnel Viper TTL Transmitter

  Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger. De Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger is volledig compatibel met originele Canon, Nikon en Sony flitsers, maar ook met een aantal TTL-flitsers van bijvoorbeeld Sigma, Metz en Nissin. Met de losse Viper TTL transmitter kun je de Hähnel Modus 600RT flitser aansturen, of een andere flitser die verbonden is met een receiver van Hähnel, zoals de Viper TTL receiver, Tuff TTL receiver of de Captur receiver.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel