Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Hähnel Captur Module Pro Trigger Trap Afstandsbediening

  Met de geavanceerde Hähnel Captur Module Pro afstandsbediening kun je niet alleen op afstand je dslr- of systeemcamera ontspannen, maar ook intervalopnames, time-lapse opnames maken of tijdsopnamen maken en zelfs een trigger trap opzetten. Deze professionele timermodule heeft namelijk uitgebreide voorzieningen voor creatieve fotografie op afstand. Je koppelt de Captur Module Pro aan een Captur ontvanger en laat vervolgens je creativiteit lekker de vrije loop.


  Meer informatie
 2. Hähnel Captur Timer Module Afstandsbediening

  Met de Hähnel Captur Timer Module kun je eenvoudig time lapse opnames maken of gebruik maken van lange sluitertijden. Op de timer module kun je bijvoorbeeld een interval instellen tussen verschillende opnames, maar ook kun je de sluitertijd en de herhaling instellen. Bovendien kun je je camera met de timer module op afstand draadloos aansturen wanneer je deze combineert met een Captur Receiver.


  Meer informatie
 3. Hähnel Captur Timer Kit

  Met de Hähnel Captur Timer Kit haal je alles in huis om aan de slag te gaan met lange sluitertijden of time lapse fotografie. Deze kit is de opvolger van de populaire Giga T Pro, maar is op diverse punten verbeterd: zo is het display groter, werkt de kit draadloos tot een afstand van 100 meter én is hij uit te breiden met de andere producten uit de Captur serie van Hähnel! De kit bestaat uit de Timer Module, een Captur Receiver en een Captur Cable Pack.


  Meer informatie
 4. Hähnel Captur Transmitter Receiver Camera en Flash Trigger Set

  Met de Hähnel Captur afstandsbedieningen en triggers kun je niet alleen op afstand je camera ontspannen, maar ook je flitser(s) aansturen. De Hähnel Captur trigger is in staat om de meeste originele flitsers en camera's draadloos aan te sturen. De Captur werkt bovendien met vreemdmerk flitsers van bijvoorbeeld Metz, Sigma en Nissin.


  Meer informatie
 5. Hähnel Captur Receiver Camera / Flash Trigger Ontvanger

  Voeg deze Hähnel Captur Receiver toe aan je Captur uitrusting om een extra flitser draadloos te kunnen besturen! Met Hähnel Captur afstandsbedieningen en triggers is het niet alleen mogelijk om op afstand je flitsers aan te sturen maar ook om je camera te ontspannen. De Hähnel Captur is in staat om de meeste originele merkflitsers en -camera's draadloos aan te sturen. De Captur werkt bovendien met vreemdmerk flitsers van bijvoorbeeld Metz, Sigma en Nissin.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel