Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 6 tot 10 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Hähnel Captur Receiver Camera / Flash Trigger Ontvanger

  Voeg deze Hähnel Captur Receiver toe aan je Captur uitrusting om een extra flitser draadloos te kunnen besturen! Met Hähnel Captur afstandsbedieningen en triggers is het niet alleen mogelijk om op afstand je flitsers aan te sturen maar ook om je camera te ontspannen. De Hähnel Captur is in staat om de meeste originele merkflitsers en -camera's draadloos aan te sturen. De Captur werkt bovendien met vreemdmerk flitsers van bijvoorbeeld Metz, Sigma en Nissin.


  Meer informatie
 2. Hähnel Captur Cable Pack Trigger Kabels

  De Captur Cable Pack van Hähnel is een eenvoudige oplossing om time lapse opnames te maken met je fotocamera. In combinatie met de Captur Timer Module kan je de mooiste time lapse sequences vastleggen! Daarnaast kan de Captur Cable Pack de kabels van je Captur Module vervangen wanneer deze versleten zijn.


  Meer informatie
 3. Hähnel Viper TTL Set Receiver en Transmitter

  Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger. De Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger is volledig compatibel met originele Canon, Nikon of Sony flitsers, maar ook met een aantal TTL-flitsers van bijvoorbeeld Sigma, Metz en Nissin. De Viper TTL Wireless Flash Trigger set bestaat uit de Viper TTL transmitter en de Viper receiver.


  Meer informatie
 4. Hähnel Viper TTL Transmitter

  Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger. De Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger is volledig compatibel met originele Canon, Nikon en Sony flitsers, maar ook met een aantal TTL-flitsers van bijvoorbeeld Sigma, Metz en Nissin. Met de losse Viper TTL transmitter kun je de Hähnel Modus 600RT flitser aansturen, of een andere flitser die verbonden is met een receiver van Hähnel, zoals de Viper TTL receiver, Tuff TTL receiver of de Captur receiver.


  Meer informatie
 5. Hähnel Viper TTL Receiver

  Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash trigger. En met de Viper TTL receiver maak je jouw originele Canon, Nikon of Sony flitser of andere TTL-flitser van bijvoorbeeld Sigma, Metz of Nissin compatibel met het Hähnel Viper systeem. Zet de Viper TTL receiver onder jouw flitser om hem aan te kunnen sturen met de Viper TTL transmitter om de flitser volledig TTL draadloos aan te sturen via een 2.4 GHz radiosignaal.


  Meer informatie

Artikelen 6 tot 10 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel