Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Hähnel Viper TTL Set Receiver en Transmitter

  Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger. De Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger is volledig compatibel met originele Canon, Nikon of Sony flitsers, maar ook met een aantal TTL-flitsers van bijvoorbeeld Sigma, Metz en Nissin. De Viper TTL Wireless Flash Trigger set bestaat uit de Viper TTL transmitter en de Viper receiver.


  Meer informatie
 2. Hähnel Viper TTL Transmitter

  Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger. De Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger is volledig compatibel met originele Canon, Nikon en Sony flitsers, maar ook met een aantal TTL-flitsers van bijvoorbeeld Sigma, Metz en Nissin. Met de losse Viper TTL transmitter kun je de Hähnel Modus 600RT flitser aansturen, of een andere flitser die verbonden is met een receiver van Hähnel, zoals de Viper TTL receiver, Tuff TTL receiver of de Captur receiver.


  Meer informatie
 3. Hähnel Viper TTL Receiver

  Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash trigger. En met de Viper TTL receiver maak je jouw originele Canon, Nikon of Sony flitser of andere TTL-flitser van bijvoorbeeld Sigma, Metz of Nissin compatibel met het Hähnel Viper systeem. Zet de Viper TTL receiver onder jouw flitser om hem aan te kunnen sturen met de Viper TTL transmitter om de flitser volledig TTL draadloos aan te sturen via een 2.4 GHz radiosignaal.


  Meer informatie
 4. Hähnel Studio Light Cable for Captur & Viper TTL

  Met de Hähnel Studio Light Cable for Captur & Viper TTL is het mogelijk om een Captur of Viper Receiver te koppelen aan een studioflitser. Deze kabel is voorzien van een 3,5 mm Jack plug en een verloopplug om ook grotere 6,3mm jacks te kunnen aansluiten. De superhandige Captur en Viper triggers zijn zo dus ook in de studio bruikbaar!


  Meer informatie

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel