Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Hähnel HLX-E6N Power Kit Lader + HLX-E6N Extreme accu

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De HLX-E6N Power Kit van Hähnel bestaat uit een compacte oplader voor twee accu’s en een Hähnel Extreme HLX-E6N Li-Ion Canon accu. Deze accu vervangt de Canon LPE6n accu is geschikt voor Canon DSLR-camera's zoals de Canon EOS 5DMk III, de Canon EOS 7D en de Canon EOS 70D en voor de Canon EOS R systeemcamera.. De oplader kan twee accu’s tegelijkertijd opladen en is ook geschikt voor batterijen van andere merken. Het draagbare apparaat kan worden aangesloten op elke USB krachtbron door de Micro USB Input. Een micro USB kabel wordt meegeleverd. De accu’s zijn ook los verkrijgbaar.


  Meer informatie
 2. Hähnel HLX-EL15HP Power Kit lader + HLX-EL15HP Extreme accu

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De HLX-EL15HP Power Kit van Hähnel bestaat uit een compacte oplader voor twee accu’s en een Hähnel Extreme HLX-EL15HP Li-Ion Nikon accu. Deze accu vervangt de Nikon EN-EL15 accu is een bijzondere High Power camera accu die ontwikkeld is voor gebruik in verschillendeNikon DSLR- en systeemcamera's. De oplader kan twee accu’s tegelijkertijd opladen en is ook geschikt voor accu’s van andere merken. Het draagbare apparaat kan worden aangesloten op elke USB krachtbron door de Micro USB Input. Een Micro USB kabel wordt meegeleverd. De accu is ook los verkrijgbaar.


  Meer informatie
 3. Hähnel HLX-MD2 Extreme accu voor de Modus 360RT

  De Hähnel Modus 360RT is een extreem snelle en krachtige flitser. De flitser heeft deze kracht onder andere te danken aan de sterke Hähnel Extreme accu waardoor hij gevoed wordt, de HLX-MD2 Met deze accu kan de Modus maar liefst 500x flitsen op vol vermogen, met een recycletijd van slechts 1,5 seconde. Je zult de accu dus niet vaak op hoeven te laden. Echter, als je accu tijdens het werken toch leeg raakt, wil je natuurlijk wél door kunnen werken. Zorg er daarom voor dat je altijd een extra HLX-MD2 Extreme accu bij de hand hebt!


  Meer informatie
 4. Hähnel HLX-F125 Extreme Battery voor Fujifilm (NP-T125)

  De Hähnel Extreme HLX-T125 is een 10.8-Volt camera accu die geschikt is als alternatieve batterij voor Fujifilm Digital Cameras. De capaciteit is 1370 mAh en hij vervangt de originele Fujifilm NP-T125 accu. Hähnel Extreme camera accu's zijn uniek omdat iedere lege ruimte in de behuizing is opgevuld met siliconen. Dit isoleert niet alleen perfect tegen kou (bij kou is een gewone accu sneller leeg) maar maakt deze camera accu's ook schokbestendiger. Ideaal voor buitensporters en actieve fotografen! Verder is het elektrische circuit beter geïsoleerd en zijn er uiteraard alleen cellen van de allerbeste kwaliteit gebruikt. Dat levert oersterke accu’s op die langer stroom leveren voor het zware werk.


  Meer informatie
 5. Hähnel Extreme HLX-EL15HP Li-Ion vervanger voor de Nikon EN-EL15/15a/15b accu

  De Hähnel Extreme HLX-EL15HP Li-Ion Nikon is een bijzondere High Power camera accu die ontwikkeld is voor gebruik in Nikon dslr-camera's zoals de Nikon D7100, de Nikon D610, Nikon D810 en D850, maar ook voor de Nikon Z6 en Z7 systeemcamera's. Deze robuuste, koude- en schokbestendige camera accu is een uitstekende vervanger voor de originele Nikon EN-EL15, EN-EL15a en EN-EL15b batterij. De Hähnel Extreme levert namelijk gelijkwaardige prestaties maar is degelijker en heeft een langere levensduur.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel