Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Hähnel HLX-E6N Power Kit Lader + HLX-E6N Extreme accu

  De HLX-E6N Power Kit van Hähnel bestaat uit een compacte oplader voor twee accu’s en een Hähnel Extreme HLX-E6N Li-Ion Canon accu. Deze accu vervangt de Canon LPE6n accu is geschikt voor Canon DSLR-camera's zoals de Canon EOS 5DMk III, de Canon EOS 7D en de Canon EOS 70D en voor de Canon EOS R systeemcamera.. De oplader kan twee accu’s tegelijkertijd opladen en is ook geschikt voor batterijen van andere merken. Het draagbare apparaat kan worden aangesloten op elke USB krachtbron door de Micro USB Input. Een micro USB kabel wordt meegeleverd. De accu’s zijn ook los verkrijgbaar.


  Meer informatie
 2. Hähnel HLX-EL15HP Power Kit lader + HLX-EL15HP Extreme accu

  De HLX-EL15HP Power Kit van Hähnel bestaat uit een compacte oplader voor twee accu’s en een Hähnel Extreme HLX-EL15HP Li-Ion Nikon accu. Deze accu vervangt de Nikon EN-EL15 accu is een bijzondere High Power camera accu die ontwikkeld is voor gebruik in verschillendeNikon DSLR- en systeemcamera's. De oplader kan twee accu’s tegelijkertijd opladen en is ook geschikt voor accu’s van andere merken. Het draagbare apparaat kan worden aangesloten op elke USB krachtbron door de Micro USB Input. Een Micro USB kabel wordt meegeleverd. De accu is ook los verkrijgbaar.


  Meer informatie
 3. Hähnel HLX-EL14 Extreme Li-Ion accu (Nikon EN-EL14a)

  De bijzondere Hähnel Extreme HLX-EL14 Li-Ion Nikon camera accu is geschikt voor Nikon dslr-camera's zoals de Nikon D3300, de Nikon D5300, D5600 en de Nikon P7800 compactcamera. Deze robuuste, koude- en schokbestendige camera-accu is een vervanger voor de originele Nikon EN-EL14/EL-EL14a batterij. De Hähnel Extreme levert gelijkwaardige prestaties maar is degelijker en heeft een langere levensduur.


  Meer informatie
 4. Hähnel HLX-EL15HP Extreme Li-Ion Accu (Nikon EN-EL15/15a/15b)

  De Hähnel Extreme HLX-EL15HP Li-Ion Nikon is een bijzondere High Power camera accu die ontwikkeld is voor gebruik in Nikon dslr-camera's zoals de Nikon D7100, de Nikon D610, Nikon D810 en D850, maar ook voor de Nikon Z6 en Z7 systeemcamera's. Deze robuuste, koude- en schokbestendige camera accu is een uitstekende vervanger voor de originele Nikon EN-EL15, EN-EL15a en EN-EL15b batterij. De Hähnel Extreme levert namelijk gelijkwaardige prestaties maar is degelijker en heeft een langere levensduur.


  Meer informatie
 5. Hähnel HLX-E6N Extreme Li-Ion Accu (Canon LP-E6N)

  De Hähnel Extreme HLX-E6N Li-Ion Canon accu is een unieke camera accu die geschikt is voor Canon dslr-camera's zoals de Canon EOS 5DMk III en IV, Canon EOS 6D Mk II, de Canon EOS 7D MK II en de Canon EOS 70D en voor de Canon EOS R systeemcamera. Deze robuuste, schok- en koudebestendige camera accu is een vervanger voor de originele Canon LP-E6N batterij. De Hähnel Extreme levert dezelfde prestaties maar is degelijker en heeft een langere levensduur.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel