Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Hähnel HL-PLC12 Li-Ion accu Twin Pack (Panasonic DMW-BLC12 accu)

  De Hähnel HL- PLC12 Li-Ion camera-accu is geschikt voor digitale Panasonic Micro FourThirds systeemcamera's uit de Lumix DMC-serie. Deze hoogwaardige en sterke camera-accu is ideaal als extra batterij of betrouwbaar alternatief voor de originele DMW-BLC12 batterij. Hij biedt dezelfde kwaliteit als een originele batterij en heeft een lange levensduur. In deze Twin Pack zitten twee HL- PLC12 batterijen.


  Meer informatie
 2. Hähnel HL-XW50 Li-Ion accu Twin Pack (Sony NP-FW50 accu)

  De Hähnel HL-XW50 Li-Ion camera-accu is geschikt voor digitale Sony systeemcamera's uit de Sony NEX-serie en de Sony Alpha-serie. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Sony NP-FW50 batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een langere levensduur heeft. In deze Twin Pack zitten twee HL-XW50 batterijen.


  Meer informatie
 3. Hähnel HL-PLF19 Li-Ion accu Twin Pack (Panasonic DMW-BLF19)

  De krachtige Hähnel HL-PLF19 Li-Ion camera-accu is geschikt voor de Panasonic Micro FourThirds Lumix DC-GH5 en DC-G9 systeemcamera. Deze hoogwaardige en sterke camera-accu is ideaal als extra batterij of betrouwbaar alternatief voor de originele Panasonic DMW-BLF19 batterij. Hij biedt dezelfde kwaliteit als een originele batterij en heeft een lange levensduur. In deze Twin Pack zitten twee HL-PLF19 batterijen.


  Meer informatie
 4. Hähnel HL-E6 Li-Ion accu Twin Pack (Canon LP-E6 accu)

  De Hähnel HL-E6 Li-Ion camera-accu is geschikt voor digitale high-end Canon EOS reflexcamera's zoals de Canon EOS 5D MK III, EOS 5DS, EOS 5DS R, de EOS 60D, de EOS 6D, 6D MK II, de EOS 70D en de EOS 7D, de EOS 80D, EOS 90D en de Canon EOS R systeemcamera. Deze hoogwaardige en sterke camera-accu is ideaal als extra batterij of betrouwbaar alternatief voor de originele Canon LP-E6 batterij. Hij biedt dezelfde kwaliteit als een originele batterij en heeft een lange levensduur. In deze Twin Pack zitten twee HL-E6 batterijen.


  Meer informatie
 5. Hähnel HL-EL15/15a/15b Li-Ion accu Twin Pack (Nikon EN-EL15/15a/15b accu)

  De Hähnel HL-EL15/15a/15b Li-Ion camera-accu is geschikt voor verschillende digitale Nikon high-end spiegelreflexcamera's en systeemcamera's. Deze sterke en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Nikon EN-EL15, EN-EL15a en EN-EL15b batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft. In deze Twin Pack zitten twee HL-EL15/15a/15b batterijen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel