Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 20 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Hähnel Universele Slim Laptop & USB Power Adapter (90W)

  Met de universele Hähnel Slim Laptop & USB adapter sluit je vrijwel iedere populaire laptop aan op het stroomnet waar ook ter wereld. Deze Hähnel netadapter is een ideale vervanger voor de originele adapter of een perfecte oplossing voor als je zowel thuis als op kantoor een stroomadapter voor je laptop wilt hebben liggen. Geen gesjouw meer met zware originele adapters maar gewoon een extra Hähnel adapter aanschaffen!


  Meer informatie
 2. Hähnel Worldwide Duo Charger USB-C oplader met Qualcomm chip

  Met de Hähnel Worldwide Duo Charger/oplader laad je overal ter wereld je MacBook, MacBook Pro, iPad en iPhone op. De set bevat 3 verschillende stekkers, voor Europa, de UK en Amerika. De oplader is bovendien uitgerust met de nieuwste USB-C aansluiting, waarmee je je Apple apparatuur extra snel kunt opladen! Ook heeft de oplader een USB-A poort voor extra snel laden via een gewone USB-aansluiting.


  Meer informatie
 3. Hähnel Reisstekker Europa / USA / Australië naar Engeland / UK

  De Hähnel UK Visitor Adapter is een reisstekker voor bezoekers van het Verenigd Koninkrijk. In Groot-Brittannië is het stopcontact net even anders dan in de EU of de verenigde staten en daarom heb je gewoon een goede reisstekker nodig. Dat is dus de Hähnel UK Visitor Adapter. Deze reisstekker maakt het mogelijk om een USA, een EU of een Australische stekker toch in een Brits stopcontact te pluggen.


  Meer informatie
 4. Hähnel Reisstekker UK / USA / Australië naar Europa

  De Hähnel European Visitor Adapter is een universele reisstekker voor bezoekers aan het Europese vasteland. In de EU zijn de stopcontacten net even anders dan in de UK of de verenigde staten en daarom heb je gewoon een goede reisstekker nodig. Dat is dus de Hähnel European Visitor Adapter. Deze reisstekker maakt het mogelijk om een USA, een UK of een Australische stekker toch in een Europees stopcontact te pluggen.


  Meer informatie
 5. Hähnel Reisstekker UK / USA / Australië naar Europa (niet geaard)

  De Hähnel European Visitor Adapter is een reisstekker voor bezoekers aan het Europese vasteland. In de EU zijn de stopcontact net even anders dan in de UK of de verenigde staten en daarom heb je gewoon een goede reisstekker nodig. Dat is dus de Hähnel European Visitor Adapter. Deze reisstekker maakt het mogelijk om een USA, een UK of een Australische stekker toch in een Europees stopcontact te pluggen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 20 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel