Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Hähnel FLEXX kabel voor iPhone of iPad

  Een iPhone kabel die niet kapot gaat? Het bestaat echt! De Hähnel FLEXX iPhone kabel is stevig, duurzaam en met een lengte van 2 meter iets langer dan de originele Apple kabel. Het is een perfecte oplossing om je iPhone razendsnel en efficiënt op te laden, of om te gebruiken voor het synchroniseren met de computer. De Hähnel FLEXX kabel is geschikt voor alle iPhones vanaf de iPhone 5 en iPads vanaf de Pro.


  Meer informatie
 2. Hähnel FLEXX 3-in-1 kabel voor Apple en Android

  Of je nu thuis, op je werk, of onderweg bent, je moet meestal een flink aantal laadkabels meenemen voor al je apparaten. De 3-in-1 Sync/Charge Cable uit de Hähnel FLEXX serie biedt een perfecte oplossing. Deze kabel van hoge kwaliteit kan supersnel en efficiënt laden, is extreem duurzaam en gemakkelijk mee te nemen. De 3-in-1 FLEXX kabel wordt geleverd met 3 aansluitingen; een Lighting voor iPhone 5 of later en iPad pro of later, een USB-C voor Macbook en iMac en een micro-USB aansluiting voor Android apparaten.


  Meer informatie
 3. Hähnel 2-in-1 USB Synchronisatie en Laadkabel 1,5m

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  Met de slimme Hähnel 2-in-1 USB synchronisatie- en laadkabel sluit je zonder moeite je iPod, iPhone of iPad aan op een USB-adapter, een laptop of computer. Dankzij de handige dubbele connector met Lightning-aansluiting en Micro USB-plug kun je probleemloos je Apple-apparatuur opladen en synchroniseren, maar ook andere apparaten met Micro USB-aansluiting koppelen, zoals Android-telefoons en tablets.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel