Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Hähnel Handleidingen

Op deze pagina kunt u alle handleidingen van de Hähnel producten downloaden.

Hähnel Modus 360RT Flitser

Modus 360RT Flitser
Met de compacte Hähnel Modus 360RT TTL-reportageflitser heb je voor iedere situatie altijd voldoende flitslicht bij de hand. Het richtgetal van 36 bij 100ISO op 105mm zoominstelling en de razendsnelle oplaadtijd dankzij de Extreme Lithium-Ion accu zorgen voor een universeel inzetbare reportageflitser die altijd klaar is voor gebruik. Door zijn compacte maten vormt de Hähnel Modus 360RT flitser een perfecte match met camera's als de Nikon Z-serie, de Canon EOS R, de Sony Alpha A7 en A9, de Fujifilm X-modellen, de Panasonic Lumix camera's en de OM-D modellen van Olympus

Hähnel ProCube2 Acculader voor 2 Camera Accu's

ProCube2 Acculader voor 2 Camera Accu's
De ProCube2 is de opvolger van de populaire ProCube. Met deze design-lader kun je twee camera-accu's tegelijkertijd opladen, maar hij is ook geschikt voor het laden van 4 AA-batterijen én USB-apparatuur. De accuplaat is draadloos en gemakkelijk te verwisselen. De universele ProCube2 acculader wordt geleverd inclusief een EU stekker, een UK stekker en een USA stekker waardoor hij echt wereldwijd bruikbaar is. Ideaal voor fotografen op reis.

Hähnel Modus 600 RT Mark II TTL Flitser

Modus 600 RT Mark II TTL Flitser

De Hähnel Modus 600 RT Mark II flitser is de opvolger van de Modus 600 RT. Net als zijn voorganger is dit een krachtige speedlight flitser die gevoed wordt door een externe Li-Ion accu, die goed is voor 600 keer flitsen op vol vermogen. Nieuw zijn de quick-lock hot shoe voor een snelle en betrouwbare bevestiging en de easy lock functie waarmee je de flitser 90 graden kunt draaien. De Hähnel Modus 600 RT Mark II flitser is verkrijgbaar voor de merken Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en MFT. Met de ingebouwde receiver-transmitter functie stuur je meerdere flitsers van deze merken aan, maar ook vreemdmerk TTL flitsers van bijvoorbeeld Metz, Sigma en Nissin. Meegeleverd bij deze flitser zijn een Hähnel HLX-MD1 Extreme Accu, een MD1 USB lader en een USB kabel.

Hähnel Modus 600 RT Mark II Pro Kit

Modus 600 RT Mark II Pro Kit

De Hähnel Modus 600 RT Mark II flitser is de opvolger van de Modus 600 RT. Net als zijn voorganger is dit een krachtige speedlight flitser die gevoed wordt door een externe Li-Ion accu, die goed is voor 600 keer flitsen op vol vermogen. Nieuw zijn de quick-lock hot shoe voor een snelle en betrouwbare bevestiging en de easy lock functie waarmee je de flitser 90 graden kunt draaien. De Hähnel Modus MK II Pro Kit is verkrijgbaar voor de merken Canon, Nikon en Sony. Met de ingebouwde receiver-transmitter functie stuur je meerdere flitsers van deze merken aan, maar ook vreemdmerk TTL flitsers van bijvoorbeeld Metz, Sigma en Nissin. Meegeleverd in deze kit zijn de 2 Modus 600RT Mark II flitsers, de Viper TTL Transmitter, 2 Hähnel HLX-MD1 Extreme Accu’s, een MD1 USB lader, 2 AA batterijen en een USB kabel.

Hähnel Modus 600 RT Mark II Wireless Kit

Modus 600 RT Mark II Wireless Kit

De Hähnel Modus 600 RT Mark II flitser is de opvolger van de Modus 600 RT. Net als zijn voorganger is dit een krachtige speedlight flitser die gevoed wordt door een externe Li-Ion accu, die goed is voor 600 keer flitsen op vol vermogen. Nieuw zijn de quick-lock hot shoe voor een snelle en betrouwbare bevestiging en de easy lock functie waarmee je de flitser 90 graden kunt draaien. De Hähnel Modus MK II Kit is verkrijgbaar voor de merken Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en MFT. Met de ingebouwde receiver-transmitter functie stuur je meerdere flitsers van deze merken aan, maar ook vreemdmerk TTL flitsers van bijvoorbeeld Metz, Sigma en Nissin. Meegeleverd in deze kit zijn de Modus 600RT Mark II flitser, de Viper TTL Transmitter, een Hähnel HLX-MD1 Extreme Accu, een MD1 USB lader, 2 AA batterijen en een USB kabel.

Hähnel Captur Module Pro Trigger Trap Afstandsbediening

Captur Module Pro Trigger Trap Afstandsbediening

Met de geavanceerde Hähnel Captur Module Pro afstandsbediening kun je niet alleen op afstand je dslr- of systeemcamera ontspannen, maar ook intervalopnames, time-lapse opnames maken of tijdsopnamen maken en zelfs een trigger trap opzetten. Deze professionele timermodule heeft namelijk uitgebreide voorzieningen voor creatieve fotografie op afstand. Je koppelt de Captur Module Pro aan een Captur ontvanger en laat vervolgens je creativiteit lekker de vrije loop.

Hähnel Captur Timer Kit

Captur Timer Kit
Met de Hähnel Captur Timer Kit haal je alles in huis om aan de slag te gaan met lange sluitertijden of time lapse fotografie. Deze kit is de opvolger van de populaire Giga T Pro, maar is op diverse punten verbeterd: zo is het display groter, werkt de kit draadloos tot een afstand van 100 meter én is hij uit te breiden met de andere producten uit de Captur serie van Hähnel! De kit bestaat uit de Timer Module, een Captur Receiver en een Captur Cable Pack.

Hähnel Captur Receiver Camera / Flash Trigger Ontvanger

Captur Receiver Camera / Flash Trigger Ontvanger
Voeg deze Hähnel Captur Receiver toe aan je Captur uitrusting om een extra flitser draadloos te kunnen besturen! Met Hähnel Captur afstandsbedieningen en triggers is het niet alleen mogelijk om op afstand je flitsers aan te sturen maar ook om je camera te ontspannen. De Hähnel Captur is in staat om de meeste originele merkflitsers en -camera's draadloos aan te sturen. De Captur werkt bovendien met vreemdmerk flitsers van bijvoorbeeld Metz, Sigma en Nissin.

Hähnel Viper TTL Set Receiver en Transmitter

Viper TTL Set Receiver en Transmitter
Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger. De Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger is volledig compatibel met originele Canon, Nikon of Sony flitsers, maar ook met een aantal TTL-flitsers van bijvoorbeeld Sigma, Metz en Nissin. De Viper TTL Wireless Flash Trigger set bestaat uit de Viper TTL transmitter en de Viper receiver.

Hähnel Viper TTL Transmitter

Viper TTL Transmitter
Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger. De Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger is volledig compatibel met originele Canon, Nikon en Sony flitsers, maar ook met een aantal TTL-flitsers van bijvoorbeeld Sigma, Metz en Nissin. Met de losse Viper TTL transmitter kun je de Hähnel Modus 600RT flitser aansturen, of een andere flitser die verbonden is met een receiver van Hähnel, zoals de Viper TTL receiver, Tuff TTL receiver of de Captur receiver.

Hähnel Viper TTL Receiver

Viper TTL Receiver
Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash trigger. En met de Viper TTL receiver maak je jouw originele Canon, Nikon of Sony flitser of andere TTL-flitser van bijvoorbeeld Sigma, Metz of Nissin compatibel met het Hähnel Viper systeem. Zet de Viper TTL receiver onder jouw flitser om hem aan te kunnen sturen met de Viper TTL transmitter om de flitser volledig TTL draadloos aan te sturen via een 2.4 GHz radiosignaal.