Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
H&Y magnetisch filtersysteem

H&Y Magnetisch filtersysteem. Het gepatenteerde magnetische K-Series lensfilter systeem van H&Y bestaat uit verschillende vierkante en rechthoekige grijsverloopfilters, die je middels een magnetische houder eenvoudig op je cameralens klikt. Dankzij de magnetische bevestiging zijn de verloopfilters soepel omhoog en omlaag te schuiven, waardoor je het verloop aan kunt passen aan de horizon in je beeld. Zowel de K-Series Holder als de filterframes zijn magnetisch. Het is dus mogelijk om meerdere filters over elkaar te gebruiken.

K-Series Filterhouder


M-Series Filterhouder


Grijsverloopfilters


Drop-in ND filters


Drop-in ND/PL filters


Accessoires


Uitgelichte blogs

De 3 verschillen tussen de H&Y Starterkit en de K-Series filterhouder

Voor landschapsfotografie is het gebruik van filters de meeste normale zaak van de wereld. Je ziet dat er keuze is uit twee verschillende kits, de H&Y Starterkit en de H&Y K-Series filterhouder. Wat is het verschil en hoe gebruik je de losse magnetische filters?

H&Y K-Series - Filters gebruiken voor video

Filters zijn belangrijk voor fotografie, maar ook voor video. Ateles Films filmt vrijwel altijd buiten en vaak schijnt dan de zon. Ze hebben de H&Y K-Series filterhouder en 5 filters uitgeprobeerd op verschillende locaties en in diverse scenario’s.

Sander Poppe stelt de H&Y filters op de proef

Sinds een aantal maanden mag ik gebruik maken van de H&Y filterset. Door de jaren heen heb ik met diverse filter merken gewerkt. Van Cokin, LEE en nu dus ook H&Y.

Review H&Y K-series filtersysteem door Vincent Croce

Vincent Croce helpt ons regelmatig met het testen van (nieuwe) producten. Dit keer: Het magnetische H&Y filtersysteem! Lees meer

H&Y filters, innovatieve kwaliteit!

H&Y filters, innovatieve kwaliteit!

H&Y werd in 2009 opgericht in Hong Kong en is uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige camerafilters. Inmiddels heeft H&Y verschillende patenten op haar naam staan en levert het bedrijf ook onderdelen aan verschillende bekende merken. De H&Y filters worden met veel enthousiasme gebruikt door professionele- en hobbyfotografen over de hele wereld.