Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
H&Y magnetisch filtersysteem

H&Y Magnetisch filtersysteem. Het gepatenteerde magnetische K-Series lensfilter systeem van H&Y bestaat uit verschillende vierkante en rechthoekige grijsverloopfilters, die je middels een magnetische houder eenvoudig op je cameralens klikt. Dankzij de magnetische bevestiging zijn de verloopfilters soepel omhoog en omlaag te schuiven, waardoor je het verloop aan kunt passen aan de horizon in je beeld. Zowel de K-Series Holder als de filterframes zijn magnetisch. Het is dus mogelijk om meerdere filters over elkaar te gebruiken.

K-Series Filterhouder


M-Series Filterhouder


Grijsverloopfilters


Drop-in ND filters


Drop-in ND/PL filters


Accessoires


Uitgelichte blogs

Review: H&Y filtersysteem met magnetische grijsverloopfilters

Een grijsverloopfilter is aan de bovenkant grijs en aan de onderkant transparant. Met dit filter kun je het helderheidsverschil tussen de lichte lucht en het landschap terugbrengen waardoor zowel het landschap in de voorgrond als ook de lucht een goede dekking krijgt.

Kustfotografie - dit is het handigste filtersysteem om te gebruiken

Als landschapsfotograaf is het gebruik van filters zeker een must. Door middel van filters kun je de lichtomstandigheden in je foto’s regelen. Zo kun je bijvoorbeeld door gebruik te maken van grijsfilters, de belichtingstijd overdag of tijdens zonsondergang verlengen om een ‘long exposure’ effect te creëren.

De 3 verschillen tussen de H&Y Starterkit en de K-Series filterhouder

Voor landschapsfotografie is het gebruik van filters de meeste normale zaak van de wereld. Je ziet dat er keuze is uit twee verschillende kits, de H&Y Starterkit en de H&Y K-Series filterhouder. Wat is het verschil en hoe gebruik je de losse magnetische filters?

H&Y K-Series - Filters gebruiken voor video

Filters zijn belangrijk voor fotografie, maar ook voor video. Ateles Films filmt vrijwel altijd buiten en vaak schijnt dan de zon. Ze hebben de H&Y K-Series filterhouder en 5 filters uitgeprobeerd op verschillende locaties en in diverse scenario’s.
H&Y filters, innovatieve kwaliteit!

H&Y filters, innovatieve kwaliteit!

H&Y werd in 2009 opgericht in Hong Kong en is uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige camerafilters. Inmiddels heeft H&Y verschillende patenten op haar naam staan en levert het bedrijf ook onderdelen aan verschillende bekende merken. De H&Y filters worden met veel enthousiasme gebruikt door professionele- en hobbyfotografen over de hele wereld.